November 29, 20204 yr Author BRA grbova, klupskih, imam preko 1000 što sigurno pokriva prva 4 ranga sa sve ludilom u Seriji D sa 64 kluba , ali će dobro doći za dresove i neki dublji info. Hvala.
November 29, 20204 yr Nisam se udubljivao, iskreno samo sam video koje fajlove "nude". Ima svacega a sad da li ogranicavaju download, to ces morati ti Ja sam 3 godine ziveo u Meksiku, izmedju ostalih latino zemalja, isao na tekme, drugari meksikanci zaludjeni fudbalom ali i posle tri godine nisam uspeo da do kraja ukapiram ceo sistem, mada je Meksiko tu prilicno jednostavan ali kad tu ukljucis medjunarodna takmicenja zaboli glava. Sretno
November 29, 20204 yr Author https://community.sigames.com/topic/531862-brexit-in-fm21/ @189- Evo pa ronjaj šta kažu.
December 25, 20204 yr Tužan dan za nas ljubitelje igre, umrla je legenda u 37oj godini. RIP Maxim Tsigalko
December 25, 20204 yr Istinski, ali istinski me smorila vest o Cigalku. Možda će nekome zvučati preterano, ali Maxim Tsigalko je jedan od heroja detinjstva i adolescencije pošto sam uz manager provero više vremena nego van njega u jednom periodu života... RIP Ciga
December 25, 20204 yr 10 minutes ago, Mil@n said: Istinski, ali istinski me smorila vest o Cigalku. Možda će nekome zvučati preterano, ali Maxim Tsigalko je jedan od heroja detinjstva i adolescencije pošto sam uz manager provero više vremena nego van njega u jednom periodu života... RIP Ciga Nije postojala sezona koja je pokrenuta da nije bio kupljen, baš sam se skenjao kad sam pročitao.
December 25, 20204 yr Author Do sad sam ronjao sve diskove i ceo eksterni, ali nisam našao Maxima na 01 ili ti Anri Menadžeru gde je bio prva zvezda. Verovatno tad nisam ni znao da napravim ss. Ipak iskopah ovo na 2007. kad sam u jednom kolu imao svih 11 u najboljem timu, to više nikada nisam ponovio.
September 2, 20213 yr Author Gospodin upakovao bazu iz najigranijeh "Anri" izdanja 01/02 u najnoviju verziju FM21. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2450017250 @MadScientistFM na tw Edited September 2, 20213 yr by John Coltrane