Baldrick S. Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Ja sam osvojio ligu s Radnickim, 4 kola pre kraja lige. Obrnuo igru, ne znam da li ima vise poente da igram. Plus editor nisam ni pipnuo. Ako nastavim da igram budzet za sledecu sezonu ce da mi bude oko 100K, vecini igraca istice ugovor, Toncev ce da trazi da opet osvojim ligu i sledece sezone kao sto to obicno biva u fm-u sto je neostvarivo i ima da popijem otkaz. Zato skrinsot za selfmotivaciju i idemo dalje. Mozda zavrsim ligu i prodjem transfer i krenem sa kvalifikacijama za ligu sampiona, da vidim dokle mogu.
John Coltrane Posted November 19, 2020 Author Posted November 19, 2020 21 hours ago, 189- said: ovo je 2020. Kako kad piše 2026.
Deco Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (edited) Ajd opet ja da molim ovde za nekolicinu skrinšotova igrača, smoriću se dok demo ne izađe (naravno ako sme uopšte pošto sam izvalio da su uredno poskidali sve sa ovih sajtova gde ih je bilo, ne znam jel problem ovako interno na forumu da se kači?) Edited November 20, 2020 by Deco
Baldrick S. Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ko je sta skinuo sa kojih sajtova? Slike igraca? Trebaju ti ocene igraca ili gresim? Ako ti trebaju skrin shotovi igraca samo reci, sto bi bilo zabranjeno da se kaci?
Deco Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 22 minutes ago, Zlurad said: Ko je sta skinuo sa kojih sajtova? Slike igraca? Trebaju ti ocene igraca ili gresim? Ako ti trebaju skrin shotovi igraca samo reci, sto bi bilo zabranjeno da se kaci? Ma ne slike, skrinšotovi ocena. Nisam sad detaljno pretresao ali na fmscout nema više a mislim da ih je bilo, plus je bio onaj fmdataba sajt gde su imali indepth sa sve CA/PA što je bilo vrlo zgodno za neko brzo poređenje ovih zadnjih par edicija. Inače ajd da ne smaram ovde sa nekom gomilom, ajd 5-6 igrača dnevno pa neka ih neko okači koga ne mrzi. Mož za danas Ronaldo, Mesi, Leva, T. Miler, De Jong, Mbape i Haland (idealno ako može sa početnog sejva pre nego što krenu da se menjaju). Hvala unapred.
189- Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 uzeo premier ligu (u 3. sezoni) i europa ligu u cini mi se osmoj sezoni savea sa dulwitch hamletom. sterted from the bottom (vanarama league) now we here klub nema ni stadion, igram na stadionu crystal palacea ;D napravio sam izgleda neku cheater taktiku i nista me nije moglo zaustaviti.
John Coltrane Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 @Deco https://fmdataba.com Samo se registruj free i imaćeš uvid u CA/PA, ali ne i u ocene. Okačiću ti ja, ako nije problem januar 2021.
Deco Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 (edited) 6 minutes ago, John Coltrane said: @Deco https://fmdataba.com Samo se registruj free i imaćeš uvid u CA/PA, ali ne i u ocene. Okačiću ti ja, ako nije problem januar 2021. Registrovan sam ja tamo al je problem što je sad sve aproksimativno, mislim nije preteško konvertovati npr. CA 98/100 u ono što meni treba ali je šteta što nisu ostali svi podaci u originalu. Naravno januar radi posao. Edited November 21, 2020 by Deco
John Coltrane Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 (edited) Edited November 21, 2020 by John Coltrane
John Coltrane Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 @Deco Koji De Jong? Luk, Sim, Marsel, jbt učitao sam sve zemlje i lige imam preko 130k igrača, ima čak i Nigel u 36. godini
Deco Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 (edited) 5 minutes ago, John Coltrane said: @Deco Koji De Jong? Luk, Sim, Marsel, jbt učitao sam sve zemlje i lige imam preko 130k igrača, ima čak i Nigel u 36. godini Ma Frenki, kontao sam da je očigledno pošto ide u paketu sa Mbapeom i Halandom. Inače odokativno ne primećujem neke promene, osim što je Mileru popravljen passing sa 12 na 17. Nekako sam stekao utisak da je ova nemačka ekipa skauta najkonzervativnija i ima tendenciju da dosta strogo ocenjuje igrače iz bundesa dok su recimo portugalci potpuno kontra. Edited November 21, 2020 by Deco
John Coltrane Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 1 minute ago, Deco said: Ma Frenki, kontao sam da je očigledno pošto ide u paketu sa Mbapeom i Halandom. idi u pm
Deco Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Hvala na prvoj tranši svakako pa ću da dodam ovde ako se setim još nekog zanimljivog, mada će i taj demo za koji dan.
Recommended Posts