Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Gospon Koltrejn, kakva je to baza ili patch ili sta vec, kad kreces sa Zvezdom iz cetvrte lige uz zabranu transfera do 2016 godine?

Posted

Verovatno nesto sto su napravili momci iz fm-serbia, imaju svake godine i dodatke da mozes da igras zonske lige. Dok sam davno pratio tu pricu znam da su imali odlicnu saradnju sa razvojnim timom menadzera i odradjivali su lavovski posao tipa skautinga i rostera klubova, kao i kasnije grafike, dresova i grbova.

Posted

Moj prvi posao na novom FMu prosao neslavno. Optusten iz Leedsa posle 2 mjeseca. Sto je dobro, potrajao sam duze nego ijedan manager Leedsa ove sezone :D

Posted

Original ili narodni? ako ima neko narodni koji radi dobro, bio bih zahvalan za link na pp

Posted

Originao.

Posted

Dobio, nisam platjeo nič za nj.

Posted

Cicijo! :)

ona fora sa offline igranjem?

Posted

A ti si kupio original? Ja sam se jednom zajebo i nikad vise. Vise voli da sacekam gospodina skidrow nego da se patim i jos da im platim za to.

kakav je generalni utisak?

Javite kad se pojavi neki skidrow. Ja bih mozda i platio kada bih imao vremena da igram, ovako mi malo bezveze da plaćam 50E za nesto sto cu da palim jednom nedeljno.

Posted

Cicijo! :)

ona fora sa offline igranjem?

Drugarica dobila za potrebe recenzije za neki sajt, onda udjelila meni :)

Posted

Miloshe evo Aleksandar je odgovorio ;).

Alphons ima i za 4000din a bila je i 3000 u pretprodaji. Jbg mogu da se isprsin jednom godisnje za jednu negusarsku igricu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

znaci, svaki put kad protivnik uputi centarsut sa strane ja primam gol. :frust:  

a moji stoperi to odgledaju u maniru milosa ostojica.

Posted

Miloshe evo Aleksandar je odgovorio ;).

Alphons ima i za 4000din a bila je i 3000 u pretprodaji. Jbg mogu da se isprsin jednom godisnje za jednu negusarsku igricu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gde ima za 4000 ? Mogu i ja da se isprsim za jednu igricu, posto poslednjih x godina igram FM, CivIV i Madden 08 :lol: