Muwan Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ne znam da li je neko već pisao o mobilnoj verziji, evo samo da prijavim da sam je stavio na iPad jer nema šanse da se više ikada kockam životom sa full igranjem CM/FM. Naravno radi se o znatno uprošćenom FM ali ja bih rekao da je suština igre otprilike tu i može da se kaže da je dobro rešenje za one koji bi hteli ponovo da se suoče sa demonom ali nemaju dovoljno vremena. Sezona može da se izgura za jedan dan, igra izaziva manje-više iste emocije na oba kraja skale, baš sam ovaj vikend preležao kod kuće prehlađen i super mi je leglo.
gervasius twinkleminkleson Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ne, osim što ne možeš igrati na oba istovremeno. Štaviše, steam nudi opciju besplatnog deljenja igrica među prijateljima. Kul, hvala. Jbg, kad nemam iskustva sa legalnim igricama :D
John Coltrane Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ja sam tako instalirao drugaru prosli FM ali on mora da igra u offline. No ni to nije problem posto svi patchevi sa ispravkama ili transferima se mogu skinuti i za tog drugog korisnika (bitno je da ovaj primarni ne bude aktivan u tom trenutku) i onda kad updateujes verziju, samo ga vratis na offline. Takodje dobra fora da podelis troskove sa ortakom ;)
copkillah Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ima li neko neki dobar transfer apdejt za FM14? A da nije LFC Marshall's. Hteo bih malo da probam novu sezonu, pa da vidim šta su alternative.
John Coltrane Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 A sto neces Marshall? Mislim da nema boljeg i sveobuhvatnijeg.
copkillah Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 A sto neces Marshall? Mislim da nema boljeg i sveobuhvatnijeg. okej je nego je lik ranije bio malo biased kada je u pitanju Liverpul, pa ne bih baš da rutinski uzmem titulu u prvoj sezoni :)
John Coltrane Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Ja u januaru doveo Lucasa Romera (koji je zver i na proslom) i odmah ga bacio u vatru. Chelski ubedljiv na celu, a mi od drugog do sestog mesta u konkurenciji za LS. Ne znam za vas ali na strani sam pakao los.
Sandens Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 mnogo mi se vise svidja interfejs na FM Classic, ozbiljno razmisljam da igram samo to. bar dok ne izbace neki kasvetan skin.
John Coltrane Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Jutors mi stigao na posao, zbogom svete i zivote
Pokojni Ruxin Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Izašao dokumentarac/produženi promo spot. Super je, definitivno obavezno štivo za svakog poštenog fm-ovca. Ali sam gledao bez prevoda a ima dosta čudnih akcenata (mcleish recimo priča na klingonskom). Tako da bi vam verovatno bili mudro da se strpite koji dan, valjda će se pojaviti makar engleski titl.
John Coltrane Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 I ja sam odlgedao na preskoke. Inace izasao novi patch 15.1.3 pakao koliko je pun bagova i dalje. Jebomater ne isplati se pipati do januarsko/februarske zakrpe :(
Milosh76 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 A ti si kupio original? Ja sam se jednom zajebo i nikad vise. Vise voli da sacekam gospodina skidrow nego da se patim i jos da im platim za to. kakav je generalni utisak?
Recommended Posts