John Coltrane Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Aj mi baci link sta si skinuo i koju si uopste verziju kupio.
MancMellow Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Aj mi baci link sta si skinuo i koju si uopste verziju kupio. uspeo sam u medjuvremenu. hvala svejedno :)
189- Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 andrija zivkovic je brutalan posle nekoliko sezona. imam dojajnog regena koji moze igrati dr i st
John Coltrane Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Uzeo i kup protiv Sportinga, povedem na pocetku produzetaka primim u nadoknadi drugog i onda pobedim na penale. Kasnije opsirniji izvestaj.
Прслин Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Спортска јавност која од почетка прати догодовштине острвских кепеца Унао Мадеире је приставила кафу и напето ишчекује детаље историјског похода на дуплу круну.
Cane Vukic Prebranac Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Мадеирска звона звоне да поздраве шампионе!
189- Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) ovo mi se jos nije desilo. sve pobede. i to sada sa svojom taktikom. ipak, uzasno je tesko nesto uraditi sa ukrajinskom ekipom u evropi. pocetkom decembra odigram poslednji mec i to sesto kolo ls. i onda sledi pauza od tri meseca i prvi seledeci mec je utakmica u osmini finala ls. ekipa totalno padne u kondiciji. dzabe stavim i 5-6 prijateljskim totalno su nespremni za ls. a jos kad se na to doda i nesreca u zrebovima. u grupi sam redovno pobedjivao real, barsu, inter, arsenal, totenhem, milan i sl. ali iste protivnike ne mogu ni slucajno pobediti u osmini finala. i mislim da pre svega zbog kondicije igraca. najbolji rezultat mi je do sada cetvrtfinale. mislim da treba jos jedno pet godina da odigram da stignem do finala i da tamo imam srece da pobedim. treba jos nekoliko regena izbunariti i da mi iz skole izadju legit igraci koji nece biti tu samo da popune 5-6 pozijia u starnoj postavi. Edited May 17, 2014 by 189-
189- Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) na kraju sam stigao do cetvrtfinala ls. tu igaro protiv mancestera. pobedim na old trafordu 3-2 uz promasen penal a u revansu odigram najgori mec u sezoni i izgubim 1-4. mislim da nisu ni imali vise od 5 sansi na mecu. i sad najgore, dobijem vest pocetkom juna da ne mogu igrati evropska takmicenja jer nisam dovoljno stabilan finansijski!? 7 titula za redom, bezbroj kupova, superkupova i kuraca, 3 osmine i 2 cetvrtfinala i nista. jednostavno slab klub finansijski. sad rasprodajem sve ono sto vredi a nije nezamenjiv u ekipi. srecom imam neke solidne regene klince direktno iz kluba pa cu nekako preiveti. titula ne bi trebala da bude u opasnostni pogotovo sto necu ni igrati evropu. upravo sam prodao dva najbolja igraca za nesto vise od 100m. krecem ispocetka :/ Edited May 17, 2014 by 189-
Moća Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ljudi drug instalirao Fm i kaze kad pokrene igru svim igracima su izmenjena imena tj. nema nijednog pravog igraca. U cemu je problem?
Aleksandar88 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) Problem je u tome sto nije kupio original :P . Ima da se skine neka zakrpa koja to resava, ali bolje neka pronadje drugu verziju, npr noSteam-ova koja radi bez greske, a ima i pec 14.3 za nju. Edited July 3, 2014 by Aleksandar88
Moća Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) Moze na pm link do nje? Te nosteam verzije. Edited July 3, 2014 by Moća
Cane Vukic Prebranac Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Овако нешто ми се никад није досад десило на Менаџеру. Упаднем у Сампдорију, 2016. година, екипа која је у задње три сезоне била 14-15. У прва три кола имао сам три пораза и гол-разлику 0:9.Сезону сам завршио као трећепласирани и играћу бараж за Лигу шампиона.
Töölönlahti Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Meh, bolje pričekati novu igru. Elem, koji je raduljica ovaj Gomis: http://www.theguardian.com/football/2014/aug/28/bafetimbi-gomis-football-manager-computer-game-swansea-city-lyon
Recommended Posts