Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Pa ja se nadam da obuhvata i sve patcheve sto su izasli do sada. Jel treba da se iskljuci steam dok se igra?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Skinuo noćas, jutros instalirao, onda pustio holiday. Baza je 13.3.0 Update i radi sve kako treba do decembra 2017, do koliko je doterao kada sam ugasio holiday, jer nema smisla više... Švajcarske lige sam pustio kao unemployed, 30+ hiljada igrača u bazi, ali nisam ništa klikao da vam kažem da li ima gameplay bugova, nemam sad vremena ni za šta to i ne smem da dozvolim da se navučem. Seedujem na onom najmasovnijem tpb torrentu, smanjio se otkako sam pustio da se skida do sada leech/seed ratio sa ~10:1 na ~4:1, ubrzo će to sve dosta brzo ići.

Posted

probah normalni mod, sve je dobro. uprite ljudi, skidajte i igrajte iz najjace! poslije cu da probam classic i challenge-e ali ovo glavno radi.

Posted

Krenuo sa S'otonom pogledao tim ima tu par igraca za skartiranje i uz par finif pojacanja moze da se juri gornji deo tabele.

Posted

Aj da shpilamo neki PPPchalenge sad.

Posted

Al da nema kupovina na rate to smara.

Posted

krenuo s Palasom, nasao Il Devasto 4-2-2-2 taktiku s kojom sam razvaljivao na proslom mngr-u i u prvih nekoliko meseci ne mogu da se sastavim. :wacko:

Posted

Ja тек у трећој сезони са Вест Хемом повезао редове. Експликација у спојлеру, као што је и ред.

Играм асиметрични 4-2-3-1 који сам изменио у неки 4-1-3-1-1 ( :isuse: ), са једним задњим везним мало у страну измештеним, три збубана МЦ-а померена у лево, левог крила и поачера. Прилагодио сам се тиму, шта ћу када имам добре офанзивне десне бекове. Тако разбијам, добио сам и Ман Јунајтед и Арсенал и добро ми је кренула сезона. Имам проблеме са нападачима, већину голова ми дају играчи средине и одбране (ближа статива из корнера је мајка), па сам се озбиљно размишљао и да пробам 4-6-0, о чему ћу да известим у догледно време.

Posted

Ajde link na pp tog torrenta koji fino šljaka. Ljubi brat :D

Posted

Искористићу могућност да си од мене тражио линк као увод у још једно кукање што сам игру купио пре 2 недеље. :isuse:

Posted

Ajmo mladi napadac za Sautempton EU nacionalnosti.Takodje DMC sa istim karakteristikama.Budzet 5-6 milki za obojicu.

Posted

koliko videh Vaclav Kadlec i dalje ima jake ocene, pokusaj s njim.moj jedini transfer za sada je baby viking iz Norveske Jonas Svensson. bargain za 500k.

Posted

Victor WanyamaNeal Maupay

Posted

Tony Watt из Селтика је невероватно добар нападач.Pontus Wernbloom је идеалан избор за DMC када си Саутемптон или Вест Хем као ја. Није нарочито млад, али није ни матор а хоће да дође из Русије на позајмицу. Ја га доводио 2 сезоне за редом, а у трећој и купио. Стандардно добар, има 15+ скок, позиционирање и храброст, што се испоставља као јако важно за моју формацију. За разлику од ранијих верзија где скауте уопште нисам користио, сада без њих ништа не могу да купим. Узмем ове са 20 препознавања потенцијала, шибнем их у Италију, Француску и Јужну Америку, а онда покупујем све што има преко 4 звездице и сада певам. Убијају клинци.

Posted
Искористићу могућност да си од мене тражио линк као увод у још једно кукање што сам игру купио пре 2 недеље. :isuse:
Ar u toking to me?Skinuo sam igru btw.