8 hours ago8 hr Ko ce od sahista na Tomsona večeras?Bilo bi dobro da se Antonije sutra sprda sa njima....
8 hours ago8 hr 2 minutes ago, radisa said:Ko ce od sahista na Tomsona večeras?Bilo bi dobro da se Antonije sutra sprda sa njima.... imaju sutra jos jedan dan blica, nema sanse da bilo ko ode, pa sve da im je rodjeni brat. :)
7 hours ago7 hr 18 minutes ago, radisa said:Jbt, prezupcio, mislio da je gotovo veceras...da je koncert sutra i da ih organizatpr turnira organizuje odlazak, otisli bi svi.magnus mozda ode i ovako, da se satre od rakije, cisto da ucini turnir iole zanimljivim. 😁edittu mu je zena, nista od toga. :( Edited 7 hours ago7 hr by nenad
7 hours ago7 hr 1 hour ago, radisa said:Ko ce od sahista na Tomsona večeras?Bilo bi dobro da se Antonije sutra sprda sa njima.... s obzirom na svoju proslost, pre cu ocekivati da on prvi bude tamo.
7 hours ago7 hr 1 minute ago, 189- said:s obzirom na svoju proslost, pre cu ocekivati da on prvi bude tamo.Ja to, kume, nisam znao...Uopste mi ne deluje kso nacionalista...
7 hours ago7 hr ne znam dal je nacionalista ali je u proslosti lajkovao i retvitovao gluposti tatea pitersona i slicnih pa zato kazem...mozda preterujem ali to su te fele