Jump to content

šah je šah

Featured Replies

Sinoć sam bio na firminom eventu u jeansu.

#teamMagnus

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sinoć sam bio na firminom eventu u jeansu.

#teamMagnus

Nemam ni sako ni odelo. Gde god idem oblačim farmerke, majice , dukseve i jakne..... #teamMagnusnakvadrat

4 hours ago, vememah said:

pa ovi tvitovi nemaju puno veze sa realnoscu. prvo, predsednik fide se ne takmici i ne oblaci se po nekom striktnom kodeksu.

a ovo drugo, naravno da ce se internet uvek sajdovati sa najpopularnijim igracima ;D

inace hikaru juce prvo izgubio od brandona jacobsona ciji je prvi potez bio a4, i koji je banovan sa chess.coma zbog navodnog cheatovanja da bi na kraju u poslednjoj partiji izgubio od hansa neimanna gde je imao bas ozbiljno vodjstvo. posle turnira se pojavio na streamu i gotovo je izvukao svaki moguci izgovor za poraz. samo jos nije rekao da je trava bila previsoka.

navodno se nocas sastali carlsen i fide (i anand) i razgovarali o situaciji. nadam se da ce se predomisliti i igrati blitz.

Sjajno je Hans odigrao, imao izgubljenu poziciju i ogroman zaostatak u vremenu. Nisam gledao izgovore, ali je prilično bizaran poraz. Čak je imao, rekao bih relativno jednostavnu tehniku da privede kraju. 

igrace carlsen sutra blitz. i to u farmerkama

ejn4vj7m9u9e1.jpeg?width=551&auto=webp&s

inace, svih 11 rundi se igra sutra a sledeci dan igraju samo top8 igraca.

Doći će dileja u bermudama.

20 hours ago, kralj said:

Doći će dileja u bermudama.

nece, imali su razgovor sa sponzorima i sve se dogovorili. :D

u sustini je u pravu magnus, suludo je da najboljeg igraca na svetu kaznis tako zbog jebenih farmerki. 

caruana dere sve redom

dubov se nije pojavio u desetoj rundi protiv hansa i izgubio. izgovor: zaspao u hotelu izmedju dve runde :lolol:

Ako magnus i hikaru igraju protiv hansa ne znam zasto dubov odbija.

ni rusi ga ne gotive i 'znaju' da vara. 

jebeni rusi osim grischuka uvek igraju brzi remi. 

Kakva je to legendica, ivancuk! Izgubio od naroditskog, jos jedna bitna prica za chess dramu. 

Edited by vememah

11 hours ago, 189- said:

caruana dere sve redom

7 uzastopnih pobeda (4 sa crnim), a zatim 5 remija i jedan poraz. Kao da se isključio.

KTKkNHo.png

GgF6lIEW4AAnoqd?format=jpg&name=large

Edited by vememah