Jump to content
IGNORED

šah je šah

Quizmaster

Recommended Posts

Posted

Ovo mora da dobije. Pritisnuo ga je uza zid. 

Posted (edited)
1 hour ago, kralj said:

Ding izabrao English. Ne znam koliko često on to igra, ali neke od lepših partija u istoriji su bile posle Englisha. Razuman izbor ako se uzme da Gukeš važi za teoretičara i kalkulatora. English je i kreativan i agresivan, mada opet ima 40 min manje na satu :isuse:

jako cesto ding igra c4, to mu je glavno oruzje u principu.

edit

ovo je sad vec rapid partija, mora ding ovo da dobije.

Edited by nenad
  • +1 1
Posted

Uključio sam endžin na ličesu, najbolji potezi možda i nisu tako očigledni, ali ovi koje bih ja razmatrao ostavljaju Dingu jasnu prednost. Recimo ovaj F3 što je sad odigrao.

Posted
3 minutes ago, kralj said:

Uključio sam endžin na ličesu, najbolji potezi možda i nisu tako očigledni, ali ovi koje bih ja razmatrao ostavljaju Dingu jasnu prednost. Recimo ovaj F3 što je sad odigrao.

u ovako komplikovanim pozicijama je pitanje koliko je licessov endzin u brauzeru efikasan. 

Posted (edited)

usput sam istripovao ovaj F3. 

Ne znam, meni i nije toliko komplikovano. Beli ima jasan plan, crni je maltene bez poteza.

Jel gledaš neki stream? Šta oni kažu?

Edited by kralj
Posted
12 minutes ago, kralj said:

Ne znam, meni i nije toliko komplikovano. Beli ima jasan plan, crni je maltene bez poteza.

Da te utešim, ni Giri ne konta šta je jasna prednost :D Samo gleda belu liniju, i nije mu jasno... Tek su sad počeli da kontaju... :)

Posted
11 minutes ago, kralj said:

jos ja gledam kako meni ne izbacuje f3. :laugh:

ne gledam strim, ali da ovo izgleda gotovo.

Posted

Sry, ja sam verovatno odigrao da testiram endžin. 99% preciznosti, posle onakvog blandera juče. Svaka čast. Ovo je spasilo meč.

Posted

lepo ga je ugušio na kraju...

Posted
37 minutes ago, radisa said:

Da te utešim, ni Giri ne konta šta je jasna prednost :D Samo gleda belu liniju, i nije mu jasno... Tek su sad počeli da kontaju... :)

:D

Pustio sam ga 2 poteza pred kraj. Čovek ne zaklapa. Kapiram da ima broj karaktera x10 u odnosu na Leka.

Posted
1 minute ago, kralj said:

:D

Pustio sam ga 2 poteza pred kraj. Čovek ne zaklapa. Kapiram da ima broj karaktera x10 u odnosu na Leka.

Ali, jbt, on bi uzeo topa za skakača, i to je ponovio jedno 10 puta... Ovako je bilo lepše i elegantnije, ali, on bi uzeo tog topa... :D

Posted
13 minutes ago, radisa said:

Ali, jbt, on bi uzeo topa za skakača, i to je ponovio jedno 10 puta... Ovako je bilo lepše i elegantnije, ali, on bi uzeo tog topa... :D

ding is an artist not a butcher. :D

meni je anish too much, ne mogu.

Posted
11 minutes ago, nenad said:

ding is an artist not a butcher. :D

meni je anish too much, ne mogu.

Ma meni je ceo taj prenos sa Lekom i ANishom toliko kridž, da galedam kao neki gilty pleasure... Leko koji govori engleski sa užasnim akcentom i Ansh koji brblja 300 na sat...

Posted

Dajte judit do kraja, simpaticna zena a velemajstor

• +1 2