nenad Posted December 9 Posted December 9 (edited) 1 hour ago, kralj said: Ding izabrao English. Ne znam koliko često on to igra, ali neke od lepših partija u istoriji su bile posle Englisha. Razuman izbor ako se uzme da Gukeš važi za teoretičara i kalkulatora. English je i kreativan i agresivan, mada opet ima 40 min manje na satu jako cesto ding igra c4, to mu je glavno oruzje u principu. edit ovo je sad vec rapid partija, mora ding ovo da dobije. Edited December 9 by nenad 1
kralj Posted December 9 Posted December 9 Uključio sam endžin na ličesu, najbolji potezi možda i nisu tako očigledni, ali ovi koje bih ja razmatrao ostavljaju Dingu jasnu prednost. Recimo ovaj F3 što je sad odigrao.
nenad Posted December 9 Posted December 9 3 minutes ago, kralj said: Uključio sam endžin na ličesu, najbolji potezi možda i nisu tako očigledni, ali ovi koje bih ja razmatrao ostavljaju Dingu jasnu prednost. Recimo ovaj F3 što je sad odigrao. u ovako komplikovanim pozicijama je pitanje koliko je licessov endzin u brauzeru efikasan.
kralj Posted December 9 Posted December 9 (edited) usput sam istripovao ovaj F3. Ne znam, meni i nije toliko komplikovano. Beli ima jasan plan, crni je maltene bez poteza. Jel gledaš neki stream? Šta oni kažu? Edited December 9 by kralj
radisa Posted December 9 Posted December 9 12 minutes ago, kralj said: usput sam istripovao ovaj F3. Ne znam, meni i nije toliko komplikovano. Beli ima jasan plan, crni je maltene bez poteza. Jel gledaš neki stream? Šta oni kažu? Da te utešim, ni Giri ne konta šta je jasna prednost Samo gleda belu liniju, i nije mu jasno... Tek su sad počeli da kontaju...
nenad Posted December 9 Posted December 9 11 minutes ago, kralj said: usput sam istripovao ovaj F3. Ne znam, meni i nije toliko komplikovano. Beli ima jasan plan, crni je maltene bez poteza. Jel gledaš neki stream? Šta oni kažu? jos ja gledam kako meni ne izbacuje f3. ne gledam strim, ali da ovo izgleda gotovo.
kralj Posted December 9 Posted December 9 Sry, ja sam verovatno odigrao da testiram endžin. 99% preciznosti, posle onakvog blandera juče. Svaka čast. Ovo je spasilo meč.
kralj Posted December 9 Posted December 9 37 minutes ago, radisa said: Da te utešim, ni Giri ne konta šta je jasna prednost Samo gleda belu liniju, i nije mu jasno... Tek su sad počeli da kontaju... Pustio sam ga 2 poteza pred kraj. Čovek ne zaklapa. Kapiram da ima broj karaktera x10 u odnosu na Leka.
radisa Posted December 9 Posted December 9 1 minute ago, kralj said: Pustio sam ga 2 poteza pred kraj. Čovek ne zaklapa. Kapiram da ima broj karaktera x10 u odnosu na Leka. Ali, jbt, on bi uzeo topa za skakača, i to je ponovio jedno 10 puta... Ovako je bilo lepše i elegantnije, ali, on bi uzeo tog topa...
nenad Posted December 9 Posted December 9 13 minutes ago, radisa said: Ali, jbt, on bi uzeo topa za skakača, i to je ponovio jedno 10 puta... Ovako je bilo lepše i elegantnije, ali, on bi uzeo tog topa... ding is an artist not a butcher. meni je anish too much, ne mogu.
radisa Posted December 9 Posted December 9 11 minutes ago, nenad said: ding is an artist not a butcher. meni je anish too much, ne mogu. Ma meni je ceo taj prenos sa Lekom i ANishom toliko kridž, da galedam kao neki gilty pleasure... Leko koji govori engleski sa užasnim akcentom i Ansh koji brblja 300 na sat...
MocaVukotic Posted December 9 Posted December 9 Dajte judit do kraja, simpaticna zena a velemajstor 2
Recommended Posts