Jump to content
IGNORED

Filip Krajinović

El Mago

Recommended Posts

Posted

Dečko je danas u prvom kolu challengera u Knoxville-u dobio Roberta Kendricka, 83. igrača sveta, 5:7 6:4 6:3. Kada sa 16 godina dobiješ Top 100 igrača, makar to bio i neki Amer, zaslužuješ da imaš svoj topic :Hail: Filip bi mogao i u 1/4 finale pošto u drugom kolu ide na nekog anonimnog Amera (Brian Battistone, prvi put čujem za njega) koji je takodje igrao kvalifikacije.

Posted

Kako ono beše Bolitjeri rekao za Filipa: kao Agasi, samo bolji na mreži. cool.gif

Posted

fenomenalna pobeda. procitao sam u komentarima da je kendrik osvojio dva celendzera pre ovog turnira i da je izbacio bozoljca i vemica. jel danas igra ponovo?

Posted

Na livescore.com piše u 23h...

Posted (edited)

Igra večeras, ne pre ponoći. Klikni ovde, pa idi na OOP da skineš raspored mečeva. Ako želiš, to jest.EDIT: A da, turnir je u Knoxville, TN, smeštaj nije obezbeđen <_<

Edited by Zaki
Posted
fenomenalna pobeda. procitao sam u komentarima da je kendrik osvojio dva celendzera pre ovog turnira i da je izbacio bozoljca i vemica. jel danas igra ponovo?
Dobio je Vemića, protiv Bozoljca nije igrao... Kendrick je branio titulu u Knoxville-u, tako da sigurno nije tankirao... velika pobeda Filipa u svakom slučaju :)
Posted

Filip dobio 6:2 2:6 6:3 i plasirao se u prvo 1/4 finale challengera u karijeri :thumbsup: sledeći protivnik je Alex Kuznetsov (378)...

Posted

Svaka čast. :) Ako sam dobro izračunao, do sada je na ovom čelendžeru skupio 20 poena, što će mu popraviti poziciju za nekih 150 mesta ili i nešto više. :)

Posted

Meni se čini da je do sad osvojio 15 poena. Dva za prolazak kvalifikacija i 13 za plasman u četvrtfinale. Videćemo kad se završi turnir.

Posted

Filip blista u SAD, a dva meseca starija Bojana Jovanovski u Indiji. Na aktuelnim listama Filip je 901. , a Bojana oko 560. mesta, ali ce im se na iducoj broj poena i vise nego udvostruciti, pa ce oboje znacajno napredovati.

Posted
Meni se čini da je do sad osvojio 15 poena. Dva za prolazak kvalifikacija i 13 za plasman u četvrtfinale. Videćemo kad se završi turnir.
Da, izgleda da sam ja nešto pomešao. Uglavnom, dosta će napredovati na listi. :)
Posted

Ima li nekih vesti kako je prošlo četvrtfinale, do sada je valjda završeno ako se ne varam? :)

Posted (edited)

Ja ne mogu ništa da nađem. A najčudnije mi je što ovde piše da još nije ni počelo.EDIT: A evo i ovde isto piše. Možda je greška na ATP sajtu.EDIT2: Evo sad napisaše na oba ova linka da je Filip pobedio 4:6 6:4 6:4!Sledeći protivnik je Bobby Reynolds. Obezbeđeno 26 poena.

Edited by Zaki
Posted

Polufinale vredi 24 poena, Filip će verovatno biti medju 600 na sledećoj ATP listi :) poredjenja radi, Djoković je na kraju 2003. bio 676.

Posted
Polufinale vredi 24 poena, Filip će verovatno biti medju 600 na sledećoj ATP listi :) poredjenja radi, Djoković je na kraju 2003. bio 676.
I plus dva dodatna poena za prolazak kvalifikacija.