Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted
@svihrvatska je za mene inozemstvo, bas kao i bosna, ni tamo nisam bio. jbg, rodia san se u zlo vrime.@shan jankad si ti bio u dalmaciji? cenim da nisi mnogo stariji od mene.
Hm.. sunce ti ima sada vec 5-6 godina. Bio kod familije u Imotskom pa malo posle do Makarske i Hvara. Eh... pazi bio sam po morima svuda po mediteranu al nema lepseg. Plaze ima malko peskovitih al prava lepota je u prirodnim kamenim uvalama a na Hvaru ih imas dosta gde mozes imati i privatnost (jednom nabasali i na nudisticku :D ). Po gradu Hvaru idu grupe od 5-6 muskaraca pa zastanu na svakih 100-200 metara, odpevaju jednu klapu i nastave. Na Makarskoj na plazi je pocinjala u podne pa trajala sve do mraka zurka sa par stotina ljudi sa sve prskanjem i slicnim zajebancijama. A u Imotskom su me vodili u neku podrum diskoteku da se slusaju cajke (nasi narodnjaci) te posle bio do stadiona koji je uklesan u stenu. Bila je tu blizu i neka preduboka rupa sa malim jezercetom na dnu, blizu jednog magistralnog puta. Tu je ona fora da ne mozes baciti dovoljno daleko kamen da upadne u vodu. U selu odakle je moja mama svi prave vino i prsute pa se i jelo i pilo. A cure sve visoke, dugonoge.Jedino sto te svuda gleda ante gotovina a srbijansko narecje se bas i ne voli.
Posted

Нема јаче од ове:

Posted

Koliko ustasa na forumu! :isuse:

Posted
hvala caru koji je postovao ovo:http://www.youtube.com/watch?v=3LzYRnl2BWovec nekoliko dana se budim uz ovu pesmu. ovo je fenomenalno, a ja cak nikad nisam ni bio u dalmaciji. dok slusam ovu stvar osecam se kao da sam odrastao na moru.
:fantom:
jebote, totalni si Petar Lukovic ovog forumasve tudje ti je sladjeprvo Cegi, sada ovo
:s_c:
Eh... pazi bio sam po morima svuda po mediteranu al nema lepseg.
:isuse:
Posted
Po gradu Hvaru idu grupe od 5-6 muskaraca pa zastanu na svakih 100-200 metara, odpevaju jednu klapu i nastave.
Imaju i posebne maršrute za te grupe, plus funkcionišu po principu parnih i neparnih dana, toliko ih ima da u suprotnom ne bi mesta po gradskim ulicama ostalo za turiste.
Posted
Imaju i posebne maršrute za te grupe, plus funkcionišu po principu parnih i neparnih dana, toliko ih ima da u suprotnom ne bi mesta po gradskim ulicama ostalo za turiste.
:lolol:
Posted

Dakle, Fener i Besiktas izbačeni iz CL i EL, tako da umesto njih upadaju Kayserispor i Kasimpasa.Budući da ovi klubovi imaju manji koeficijent od Hajduka, to nas pomera na listi nosilaca u 3. pretkolu EL, tako da smo - prvi ispod crte nosilaca :isuse: To je toliko u skladu sa našom tradicijom 'kluba kojem je uvek falio jedan gol'NeclPN2.jpg

Posted
Dakle, Fener i Besiktas izbačeni iz CL i EL, tako da umesto njih upadaju Kayserispor i Kasimpasa.Budući da ovi klubovi imaju manji koeficijent od Hajduka, to nas pomera na listi nosilaca u 3. pretkolu EL, tako da smo - prvi ispod crte nosilaca :isuse: To je toliko u skladu sa našom tradicijom 'kluba kojem je uvek falio jedan gol'NeclPN2.jpg
Hudfak kerz, glavno da Kayseri upada ^_^
Posted

Jebeni Hajduk iz Splita ima veći koeficijent od nas :isuse:

Posted

Zasto bi to bilo cudno - Hajduk je nazdraviji klub na ovim prostorima.Rezultati jos uvek to ne pokazuju, ali ce i to doci u narednih par godina.

Posted
Zasto bi to bilo cudno - Hajduk je nazdraviji klub na ovim prostorima.
Ako si pridjevom ''najzdraviji'' opisao stanje za jedan antibiotik bolje od zastoja svih vitalnih organa uz opću sepsu, onda OK..
Posted
Ako si pridjevom ''najzdraviji'' opisao stanje za jedan antibiotik bolje od zastoja svih vitalnih organa uz opću sepsu, onda OK..
Ovaj termin sam upotrebio imajuci u vidu sledece cinjenice:
  • clanovi Hajduka, koji placaju clanarinu, na demokratskim izborima biraju clanove NO (7 od 9)
  • politika je izbacena iz Hajduka – ok, i dalje ima politickih predstavnika, buduci da Grad kao najveci deonicar daje 2 clana NO, ali oni nemaju brojnost da bi mogli (znacajnije) da uticu na poslovanje kluba na bilo koji nacin
  • ne postoje vise managerske kombinacije, klubom vise ne vedre i oblace Soso, Sinovcic i slicna bagra
  • klub posluje u granicama svojih mogucnosti – trenutno najplaceniji igrac je Giga sa platom od 180K, pa daleeeko iza njega Franko sa novim ugovorom
  • potpuno transparentna vlasnicka struktura
  • organizacija kluba u vidu trgovackog drustva, koje ima sva prava i obaveze kao i ostale firme u drzavi
  • konacno je pocelo nesto da se radi na brandu Hajduka (novi ugovor sa Macronom, hajducko pivo, slicice is l.) i poslednje, ali i najbitnije
  • potpuno transparentno poslovanje, u vidu revidiranih finansijskih izvestaja, dostupnih svima

Nije kao Bayern, ali ga nisam ni poredio sa Bayernom, nego sa regionom i u tom kontektstu sa upotrebio pridev najzdraviji.

Posted

Jel Kajzeri upada u kvalifikacije za LS ili za LE?