Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

barely legal za 100 dina ajduka!

Posted

Ima li dangube/fanatika/cudaka/experta da bi znao dobar stream za Hajduka protiv stoke?

Posted

Ja sam negde naleteo na informaciju da ce HRT2 prenostiti samo drugo poluvreme :huh: , pa ce verovatno biti stream-ova samo za taj deo utakmice.

Posted
Ja sam negde naleteo na informaciju da ce HRT2 prenostiti samo drugo poluvreme :huh: , pa ce verovatno biti stream-ova samo za taj deo utakmice.
Juce na teletextu pisalo da prenose citavu utakmicu, sad vidim da prvo prenose Split a u prenos Hajduka se ukljucuju oko 21:20
Posted

izgleda da nece. odma gol

Posted

Defanzivci Ajduka bi trebali da pokusaju manje da izbacuju loptu u aut. :lol: Svaki aut Rorija Delapa bio je pola gola.

Posted

Odlican rezultat, svaka cast, sigurno ce napraviti 1 spektakl u revansu.

Posted

Je l' gleda neko Hajduk? Nije moglo bez nadasve legitimne i fantasticne redarstvene akcije Oluja i inih veterana. :puke:Btw, moze li mi neko pojasniti ono grobarsko "dogodine u Kninu"? Mislim, wtf?

Posted

Gledam. Da li je moguća da je ovolika sparina u Splitu.Navijači nisu za komentar. kao ni ostale grupe velike četvorke.Hajduk hrabar. Previše dugih lopti, tako se ne igra protiv stoke. Bolji za sada, ali nekako moraju da daju gol.

Posted

Daje Giga Vukovic 2 komada!

Posted

Ljubo Milićević izgleda kao sa kakve naslovnice Tempa iz '75. :Hail:

Posted
Je l' gleda neko Hajduk? Nije moglo bez nadasve legitimne i fantasticne redarstvene akcije Oluja i inih veterana. :puke:Btw, moze li mi neko pojasniti ono grobarsko "dogodine u Kninu"? Mislim, wtf?
Sutra je godišnjica, zato.Ovaj Hajduk jaloviji od nas.
Posted

"Dogodine u Kninu" je kao neka mantra/pozdrav ovdasnjih ekstremnih desnicara.