Otto Katz Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Ima li dangube/fanatika/cudaka/experta da bi znao dobar stream za Hajduka protiv stoke?
Aleksandar88 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja sam negde naleteo na informaciju da ce HRT2 prenostiti samo drugo poluvreme , pa ce verovatno biti stream-ova samo za taj deo utakmice.
Lucky Jim Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ima li dangube/fanatika/cudaka/experta da bi znao dobar stream za Hajduka protiv stoke? trebalo bi ovde da bude
Feindouno Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja sam negde naleteo na informaciju da ce HRT2 prenostiti samo drugo poluvreme , pa ce verovatno biti stream-ova samo za taj deo utakmice.Juce na teletextu pisalo da prenose citavu utakmicu, sad vidim da prvo prenose Split a u prenos Hajduka se ukljucuju oko 21:20
Ginekolog Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Defanzivci Ajduka bi trebali da pokusaju manje da izbacuju loptu u aut. Svaki aut Rorija Delapa bio je pola gola.
Feindouno Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Odlican rezultat, svaka cast, sigurno ce napraviti 1 spektakl u revansu.
Mauci Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Je l' gleda neko Hajduk? Nije moglo bez nadasve legitimne i fantasticne redarstvene akcije Oluja i inih veterana. :puke:Btw, moze li mi neko pojasniti ono grobarsko "dogodine u Kninu"? Mislim, wtf?
Jozef K. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Gledam. Da li je moguća da je ovolika sparina u Splitu.Navijači nisu za komentar. kao ni ostale grupe velike četvorke.Hajduk hrabar. Previše dugih lopti, tako se ne igra protiv stoke. Bolji za sada, ali nekako moraju da daju gol.
Ivo Petović Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ljubo Milićević izgleda kao sa kakve naslovnice Tempa iz '75.
dig_chohano Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Je l' gleda neko Hajduk? Nije moglo bez nadasve legitimne i fantasticne redarstvene akcije Oluja i inih veterana. :puke:Btw, moze li mi neko pojasniti ono grobarsko "dogodine u Kninu"? Mislim, wtf?Sutra je godišnjica, zato.Ovaj Hajduk jaloviji od nas.
Lezilebovich Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 "Dogodine u Kninu" je kao neka mantra/pozdrav ovdasnjih ekstremnih desnicara.
Recommended Posts