June 1, 201113 yr poredjenja radi, ja sam platio dnevnu kartu za emirates kup (dve tekme, takodje prijateljaske) 25 funti. dere vas ovaj tomsonov fan... Edited June 1, 201113 yr by Bright Billy
June 1, 201113 yr Author Sjajno, karta za sjever i gledanje Barse 2200 evra Znam, nisi bio u školi taj dan. :D
June 1, 201113 yr Znam, nisi bio u školi taj dan. :DOčigledno si i ti markirao čas kad se radio sarkazam. Predlažem reload strane br. 36 i isčitavanje svakog posta pažljivo. ;)
June 21, 201113 yr Vidim Hajduk doveo izvesnog Ivana Vukovica iz Buducnosti, a zele i Danca Sarica (od oca Srbina). Da li to rivom konacno duvaju neki drugaciji vetrovi, koji stvaraju pretpostavke za povoljnije ozracje ka buducoj regionalnoj ligi? :)
June 21, 201113 yr kad smo vec kod regionalne lige, izgleda da ce nasa, hrvatska, madjarska i rumnska U20 reprezentacija zapoceti neko interno takmicenje.
June 22, 201113 yr Ivan Giga Vukovic... :lol:Na koje grane je Ajduk spao... Kapiram iz ovoga da je drvna građa, ali jel može malo detaljnije :)
June 23, 201113 yr Kapiram iz ovoga da je drvna građa, ali jel može malo detaljnije :)A sto da ti kazem, lik je zvao na mobilni kapitene ostalih CG klubova i molio da glasaju za njega u izboru za najboljeg igraca CG lige, jer ce se tako lakse prodati. :DDjeluje mi je tromo i nezainteresovano. Vraca se do centra uzima loptu i razigrava igrace. Volio bih da Hajduku bude dobro pojacanje. Dinamov Beciraj je dosta bolji igrac od njega.