Bright Billy Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 (edited) poredjenja radi, ja sam platio dnevnu kartu za emirates kup (dve tekme, takodje prijateljaske) 25 funti. dere vas ovaj tomsonov fan... Edited June 1, 2011 by Bright Billy
Otto Katz Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Sjajno, karta za sjever i gledanje Barse 2200 evra Znam, nisi bio u školi taj dan. :D
James Marshall Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Znam, nisi bio u školi taj dan. :DOčigledno si i ti markirao čas kad se radio sarkazam. Predlažem reload strane br. 36 i isčitavanje svakog posta pažljivo. ;)
Giga Moravac Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Koliko je kostala izgradnja Poljudskog stadiona?
Dr Arslanagić Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 to su znali samo pokojni Tito Kirigin i Ante Skataretiko...
Nikodije Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Vidim Hajduk doveo izvesnog Ivana Vukovica iz Buducnosti, a zele i Danca Sarica (od oca Srbina). Da li to rivom konacno duvaju neki drugaciji vetrovi, koji stvaraju pretpostavke za povoljnije ozracje ka buducoj regionalnoj ligi? :)
MiddleClass Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ivan Giga Vukovic... :lol:Na koje grane je Ajduk spao...
Bright Billy Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 kad smo vec kod regionalne lige, izgleda da ce nasa, hrvatska, madjarska i rumnska U20 reprezentacija zapoceti neko interno takmicenje.
tangodelta Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ivan Giga Vukovic... :lol:Na koje grane je Ajduk spao... Kapiram iz ovoga da je drvna građa, ali jel može malo detaljnije :)
MiddleClass Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kapiram iz ovoga da je drvna građa, ali jel može malo detaljnije :)A sto da ti kazem, lik je zvao na mobilni kapitene ostalih CG klubova i molio da glasaju za njega u izboru za najboljeg igraca CG lige, jer ce se tako lakse prodati. :DDjeluje mi je tromo i nezainteresovano. Vraca se do centra uzima loptu i razigrava igrace. Volio bih da Hajduku bude dobro pojacanje. Dinamov Beciraj je dosta bolji igrac od njega.
MiddleClass Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ne, on je najbolji igrac CG. Ne znam ko je mladi... :)
Recommended Posts