irilov Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 moran se ispravit- gajo rafanelli nije igra za NDH reprezentaciju, vec samo ratko kacian, koji je za hajduk nastupa 39-41, a najveci dio karijere provea je u zg klubovima, mislim u gradjanskom, po njemu i ici hitrecu se i danas zove dinamova nogometna skola...
Eidyia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Prvenstvo izgubljeno prošle nedjelje, ostaje Kup, s ovakvim zalaganjem (ha!) je i to optimistično za očekivat.Tja.
irilov Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ma ne , zaboravi...s ovakvom igrom, a ja mislim da je jako losa...nije mi ni gust, uopce...a kup me ne zanima...
Nemanja Posrbica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ja sam ti rekao zašto će da Dinamo oladi Hajduk još posle derbija u 1. kolu proleća. Prosto nemaju raznovrsnost igre, mada im je sve sem kvaliteta igrača bilo u korist.Moram da pohvalim Armadu za foru na kraju tekme. Nisam se odavno tako dobro nasmejao nekoj fori iz navijačkog sveta.
gervasius twinkleminkleson Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 (edited) Nakon gola kojim je Sharbini srušio Hajdukove nade, navijači na riječkom stadionu su transparentom poručili: "Izgubija si prvenstvo na Kantridi - vrati se na početak", aludirajući na verziju igre Čovječe ne ljuti se koju je izdala Torcida. Edited May 11, 2009 by gervasius twinkleminkleson
Bright Billy Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 (edited) licno mislim da hajduk nije pao, vec da je maminjo po prvi put u karijeri angazovao trenera a ne neku budalu. Edited May 11, 2009 by Bright Billy
Nemanja Posrbica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Link do ne ljuti se čovečeLink do vezanog teksta iz foru
Eidyia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 licno mislim da hajduk nije pao, vec da je maminjo po prvi put u karijeri angazovao trenera a ne neku budalu.Pa, otprilike.Nema tu nikakve kolosalne razlike u kvaliteti, jednako je to jadno, ali ima u pristupu igri - Dinamovom ozbiljnom, Hajdukovom standardnom lakomislenom (tko je gledao utakmicu s Varteksom zna, da sad ne duljim). + slažem se opaskom o Kruni Jurčiću, samo, pitanje je dokad će on potrajat, vjerojatno do idućeg Zdravkovog poigravanja s opijatima. Jučerašnje suđenje (uvjetno rečeno) ne bih komentirala, teorije zavjere su za dokone, a šteta je učinjena. Ni prvi ni zadnji put.A Armada je totalno super, nije novost da rado prepisuju od Torcide. :)
MancMellow Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Meni je onomad pre raspada SFRJ Rijeka vazda bila najsimpa klub iz HR :)
MocaVukotic Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 zbog onih stenčuga oko terena što se vide u Sportskom Pregledu?
MancMellow Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 zbog onih stenčuga oko terena što se vide u Sportskom Pregledu?Između ostalog :)
irilov Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ma ja cak ne bi reka da je pristup bija lakomislen kako neko rece, vec jednostavno- lose hajduk igra, ali bas lose. na postavljenu obranu uopce nema rjesenja... kontra rijeke sve stvorene prilike su iz nekakvih kontri, polukontri i slicno...kad dojde neka ekipa i dobro se zatvori, plus jos da ima dobre kontre, sve sta hajduk moze ponudit su beskonacna i beskorisna nabacivanja u kazneni prostor...i to je sve, ni ideje, ne kombinatorike, nista...u usporedbi s igrom s pocetka sezone-nebo i zemlja...sada hajduk u biti u kontinuitetu igra sve gore i gore...a ironicno je to sta sad kad je, izgleda, hajdukovo vodstvo odlucilo istrpit trenera, cini se da su odabrali krivoga...kako stvari stoje nista, ali bas nista mi ne daje za pravo nadat se necemu boljemu ni iduce sezone...naprosto ne vidin kako hajduk moze nadjacat ovoga dinama ni na terenu(jurcic je isprid mise, iako je igracki kadar tu negdi, hajdukov mozda cak i malo bolji, a izvan terena mamic je par svjetlosnih godina isprid hajdukovih "operativaca", zapravo najveca je nada da se vrati kriminalac stimac u klub-tragedija...).inace ne znan koliko vas zanima i koliko pratite, al su se 4 bitne stvari za cro ligaski balun dogodile zadnjih misec dva dana;1. druga momcad nekog prvoligasa moze nastupat u prvoj ligi, skupa s njim2. broj stranaca se povecava sa 4 na 63. broj posudjenih igraca postaje neogranicen4. definitivno l(j)iga 16 dogodine...SRAMOTA!
Bright Billy Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 (edited) Meni je onomad pre raspada SFRJ Rijeka vazda bila najsimpa klub iz HR :)takodje. a sad su mi jos gotivniji. Edited May 12, 2009 by Bright Billy
Recommended Posts