Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

Senzacionalisto, ovo je samo još jedna u nizu zanimljivosti kojih nije manjkalo nanajvećem hrvatskom derbiju. Ili pokušavaš sugerirati da nisu samo purgeri išli doma ko popišani?

Posted

Ali zaključak: Ovo je samo još jedna u nizu zanimljivosti kojih nije manjkalo nanajvećem hrvatskom derbiju. :blink: Da je radio još nešto drugo, zaključak bi verovatno bio u stilu "ali ovo su samo još dv(ij)e u nizu zanimljivosti..."

Posted
Oči i uši su loši svjedoci onima u kojih je duša barbarska.
^_^ Ovo baš fino leglo, pogotovo nakon jučerašnjeg prostačkog izbljuvavanja braće Mamić (i ne samo) o "skandaloznom i nepostojećem penalu koji je promijenio tok utakmice i ubio moral plavim dećkima". Dakako, ostaje nejasno zašto dotični Dinamovac drčno pruža ruku, kad situacija nije bila ni najmanje izgledna. Refleksna reakcija, valjda. Kajgod.
Ali zaključak: Ovo je samo još jedna u nizu zanimljivosti kojih nije manjkalo nanajvećem hrvatskom derbiju
Ironija. Katkad je treba prepoznati.Mr. No - :lol::lol:
Posted
Ironija. Katkad je treba prepoznati.
Bila je dobro skrivena između nevidljivih navodnika
Posted
Bila je dobro skrivena između nevidljivih navodnika
Well, tough break.off
Posted

Ne razumem čemu nervoza, pošto to što sam primetio zaista nije imalo nikakvu ni nacionalnu, a ni klupsku pozadinu.

Posted (edited)
Ne razumem čemu nervoza, pošto to što sam primetio zaista nije imalo nikakvu ni nacionalnu, a ni klupsku pozadinu.
Nema nervoze, samo nam se "primjećivanja" razmimoilaze, ništa strašno. Sorry ako je zvučalo nabrušeno, jednostavno mi se čini da je autor mokrenje naveo kao "zanimljivost" u kontekstu čitave medijske halabuke oko očajno lošeg nogometa, navijačkih divljanja, i ostalih (loših) stvari koje se guraju u prvi plan. Moguće da i nisam u pravu, i to je sasvim u redu. Drugi put autor stavlja navodnike, a ja smajli. :D Pozz Edited by Eidyia
Posted

kazna Hajduku od 200k kuna + 1 tekma van Poljuda (ili bez publike)...

Posted

Mandrili svih zemalja ujedinite se. Mada Torsidasi postavljaju 1 nove standarde mora se priznati. Jel mi se cini il su zaboravili dINAMO Vranje, btw?

Posted
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nog...245104/index.doZdravko Mamić boji se za vlastiti život nakon što je primio prijetnje smrću. Izvršni dopredsjednik Dinama u Maksimirskoj 128 sazvao je press konferenciju na kojoj je odlučio svoje brige podijeliti s novinarima.- Prijete mi, bojim se da ću završiti kao Ivo Pukanić, da ću biti na naslovnicama svih novina. Ako ne to, bojim se da će mi netko u prtljažnik automobila ubaciti 10 kilograma kokain, kazao je Zdravko Mamić. :Hail::Hail::Hail:
Posted

Kaj se žali, uz ovih dvadeset kila koje stalno nosi sa sobom imao bi zalihe možda i do kraja godine.