Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted (edited)

kontra i sut iz udzbenika.

Edited by Bane5
Posted

Golman je nezdravo izašao naprijed, ali Ibra!!!

Posted

dobar golgolman Subasic je Srbin. ako je bitno, zanimljivosti radi

Posted

golmanov golbravo HajdukPoljud je do jaja

Posted (edited)
golmanov gol
Aj ne pretjeruj. Mogao je kalkulirati i ostati na crti, ali onaj šut je teško branjiv. Lopta ga je preskočila, ali i da nije bio bi 99% gol, ovako je bilo 100%.Daj izlazite više iz tog dima, bagro. Edited by king louie
Posted
Aj ne pretjeruj. Mogao je kalkulirati i ostati na crti, ali onaj šut je teško branjiv. Lopta ga je preskočila, ali i da nije bio bi 99% gol, ovako je bilo 100%.Daj izlazite više iz tog dima, bagro.
da je ostao na crti odbranio bi sto posto
Posted
da je ostao na crti odbranio bi sto posto
Dobro. :P
Posted

Slab Dinamo. Jeste da ne pratim nesto Dinamo, ali zbog cega je Morales na klupi?

Posted
Bravo Bili!Jel ovaj Nikola Kalinić Srbin?
Nije. Ne žalosti se.
dobar golgolman Subasic je Srbin. ako je bitno, zanimljivosti radi
Znamo, znamo, momak i ne krije tu svoju sramotu. angry.gif Nogomet ružan, gomila faulova, atmosfera...prema očekivanju, živci potrošeni, dakle, sve je išlo svojim tokom.(Dragom forumašu kojem sam offforumski cvilila da nas čeka popušaj javno poručujem da se posipam pepelom. -_- HAJDUK :heart:
Posted
Nije. Ne žalosti se.
nema potrebe za ironijom, samo pitam, kao sto bih pitao za bilo kog naseg koji igra u inostranstvu
Posted
nema potrebe za ironijom, samo pitam, kao sto bih pitao za bilo kog naseg koji igra u inostranstvu
Nema beda, samo primjećujem da se Damjanovićev sindrom lagano širi topićem, teacherovim suptilnim upozorenjima unatoč. Nema veze, nebitno.(Mr No, aj napiši nešto, znam da lurkaš :ss1: )
Posted

Najbolje je bilo kad je izašlo držanje lopte 50%-50%, a ni jedni ni drugi je nisu držali dulje od 5%, ostalo vrijeme je bila u zraku, ili u autu.Ali bit će to bolje, ovaj Hajduk može mnogo više, možda i do skupine UEFA.

Posted
Nema beda, samo primjećujem da se Damjanovićev sindrom lagano širi topićem, teacherovim suptilnim upozorenjima unatoč. Nema veze, nebitno.(Mr No, aj napiši nešto, znam da lurkaš :ss1: )
Paralelno sam gledao derbi i Boston - Phoenix. Tj. prebacivao svako malo. Uglavnom festival prekršaja, netočnih dodavanja i levitiranje lopte u zraku. Jedino je Ibro dirka imao fantastičan potez. Ps. Jesi hukala Sammiru? ;)