Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

na stranu sto svi imaju i iste reklame na dresovima. kad pratim neku nhl tekmu treba mi celo poluvreme da provalim ko je npr mrska cibalija a ko bratska rijeka. tek u drugom pocnem da navijam :P

• 3 weeks later...
Posted (edited)

98. :heart::heart:(rođendan, rođendan)

Edited by Eidyia
Posted

Sretan rođendan! Tetak 13. povratak Neuništivlije. Mijenjaju se bandijere, Hajduk živi vječno.

• 2 weeks later...
Posted

hocemo ovde komentare?ipak je hajduk veceras domacin.prema vestima izgleda da je na ulicama splita prilicno vesela atmosfera.prenos na hrt2 u 20:10h

Posted

je li torcida sprecava pocetak derbija? ili su momci na krovu zaboravili mobitele?

Posted (edited)

pocetak kasni vec 15 minutarazlog: previse papira je palo i na sam teren...

Edited by Bane5
Posted

prvih 10min najzanimljivije peglanje BBB sa murijom...

Posted (edited)

ispitivanja snaga :)

Edited by Bane5
Posted (edited)

Ovo je klasičan derbi meč, gde niko ne sme da izgubi. Samo slučajan gol može da pokrene ove ekipe. Isti će biti i naš. Ono što mi je zapalo za oko i ono što će da sahrani Hajduk i ove i sledećih sezona je da nemaju stranca... Danas nema fudbala bez te dodatne kvalitete i raznovrsnosti koju oni donose. Meni ćale kaže da Hajduk igra isti fudbal ko i pre 25 godina, pa nije ni čudo što ne mogu da prođu Irce u kval. za LŠ. Mislim da greše, ali naravno ne treba ni preterivati. Žao mi je Dinama zbog jedne stvar, što imaju trenere poslušne psiće umesto trenera. Dinamo ovih godina je sve imao sem trenera, a da je imao trenera ko zna gde bi dogurao.

Edited by Nemanja Posrbica