Sokrat Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Frane Matosic je na 739 utakmica dao 729 golova?!
mrdja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Frane Matosic je na 739 utakmica dao 729 golova?!Po zvanicnoj Hajdukovoj dokumentaciji. Bas impresivno.
Bright Billy Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 I koje je to zvucno pojacanje Hajduka? fatos beciraj :o
MiddleClass Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Posle Dijare, najbolji spic koji igra u ligama ex-SFRJ... :)
ArleKino Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 fatos beciraj :oZabio je 70 golova u ligama Petice i iz španskog je govornog područja? ;)
Nemanja Posrbica Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zabio je 70 golova u ligama Petice i iz španskog je govornog područja? ;)Ja sam mislio da će Klasnića du uzmu iz Nantesa.Jedna stvar je dobra kada nemaš pare (ko FKCZ) onda te klubovi iz okoline ne ucenjuju za igrače.Tipa, da smo mi zainteresovani za Bećiraja, max bi dali ko za Tričkovskog. Odraće Budućnost ili Hajduk ili Dinamo. Neće im ga dati ispod 1,5 milke...
Otto Katz Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 U ako je ko pola Vučinića! Sad sam vidio golove na jutjube, crnogorska liga smehotresna olimpijada :D , ali izgleda da bi ipak mogo biti i više od 1/2 Vučine.
Bright Billy Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zabio je 70 golova u ligama Petice i iz španskog je govornog područja? ;)uvek to tako krene, a onda stigne 1 fatos
Mister No Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zabio je 70 golova u ligama Petice i iz španskog je govornog područja? ;)Očito je Saviola propao. Wigan je ozbiljnije zagrizao. <_<
Eidyia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ja sam mislio da će Klasnića du uzmu iz Nantesa.Kad su ga novinari pitali o navodnom transferu, ovaj nije mogao doći sebi, tako da baš i ne bih rekla da ima ambiciju zaigrat u zemlji pradjedova. Realno, zašto i bi?Bombastični transfer je propao, a Hajduk se i neovisno o tome sasvim solidno pojačao.
Krangovo telo Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 E imam jedno pitnje a nase komsije hrvate, zasto 2/3 (ako ne i vise) vasih klubova ima plavo-belo (sa raznim variaciama plave ili su skro plavi ili skroz beli) dresove, ja mogu nabrojati samo nekoliko klubova koji imaju drugaciji sklop boja: KK Split, NK Inter tamo neki, SD zagreb, i to je sto se je secam, sigurno ima jos? To mi je izuzetno zanimljivo, a i cudno... Molio bi da mi objzsnite tu pojavu, ako moze.
Ryan Franco Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iako nisam ajdukovac, nekako i mene cini ponosnim:http://www.index.hr/sport/clanak/povijesni...usu/418035.aspx
Ugor Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 E imam jedno pitnje a nase komsije hrvate, zasto 2/3 (ako ne i vise) vasih klubova ima plavo-belo (sa raznim variaciama plave ili su skro plavi ili skroz beli) dresove, ja mogu nabrojati samo nekoliko klubova koji imaju drugaciji sklop boja: KK Split, NK Inter tamo neki, SD zagreb, i to je sto se je secam, sigurno ima jos? To mi je izuzetno zanimljivo, a i cudno... Molio bi da mi objzsnite tu pojavu, ako moze.Potpuno neobjašnjivo. Primjerice imaš apsurdni primjer šibenika, navijači oblače narančasto, imaju narančaste transparente, bacaju narančćaste dimne bombe, košarkaški klub ima narančasti dres, a Nk ima plavo bijeli dres i tek unazad par sezona koriste narančasti kao rezervni. Meni je glavni kriterij za eventualnu podršku nekom drugoligaškom klubu u borbi za ulazak u prvu ligu to da nema plavo-bijeli dres.
Recommended Posts