Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

Frane Matosic je na 739 utakmica dao 729 golova?!

Posted
Frane Matosic je na 739 utakmica dao 729 golova?!
Po zvanicnoj Hajdukovoj dokumentaciji. Bas impresivno.
Posted

I koje je to zvucno pojacanje Hajduka?

Posted

Posle Dijare, najbolji spic koji igra u ligama ex-SFRJ... :)

Posted
Zabio je 70 golova u ligama Petice i iz španskog je govornog područja? ;)
Ja sam mislio da će Klasnića du uzmu iz Nantesa.Jedna stvar je dobra kada nemaš pare (ko FKCZ) onda te klubovi iz okoline ne ucenjuju za igrače.Tipa, da smo mi zainteresovani za Bećiraja, max bi dali ko za Tričkovskog. Odraće Budućnost ili Hajduk ili Dinamo. Neće im ga dati ispod 1,5 milke...
Posted

U ako je ko pola Vučinića! Sad sam vidio golove na jutjube, crnogorska liga smehotresna olimpijada :D , ali izgleda da bi ipak mogo biti i više od 1/2 Vučine.

Posted
uvek to tako krene, a onda stigne 1 fatos
Posted
Očito je Saviola propao. Wigan je ozbiljnije zagrizao. <_<
Posted
Ja sam mislio da će Klasnića du uzmu iz Nantesa.
Kad su ga novinari pitali o navodnom transferu, ovaj nije mogao doći sebi, tako da baš i ne bih rekla da ima ambiciju zaigrat u zemlji pradjedova. Realno, zašto i bi?Bombastični transfer je propao, a Hajduk se i neovisno o tome sasvim solidno pojačao.
Posted

E imam jedno pitnje a nase komsije hrvate, zasto 2/3 (ako ne i vise) vasih klubova ima plavo-belo (sa raznim variaciama plave ili su skro plavi ili skroz beli) dresove, ja mogu nabrojati samo nekoliko klubova koji imaju drugaciji sklop boja: KK Split, NK Inter tamo neki, SD zagreb, i to je sto se je secam, sigurno ima jos? To mi je izuzetno zanimljivo, a i cudno... Molio bi da mi objzsnite tu pojavu, ako moze.

Posted
E imam jedno pitnje a nase komsije hrvate, zasto 2/3 (ako ne i vise) vasih klubova ima plavo-belo (sa raznim variaciama plave ili su skro plavi ili skroz beli) dresove, ja mogu nabrojati samo nekoliko klubova koji imaju drugaciji sklop boja: KK Split, NK Inter tamo neki, SD zagreb, i to je sto se je secam, sigurno ima jos? To mi je izuzetno zanimljivo, a i cudno... Molio bi da mi objzsnite tu pojavu, ako moze.
Potpuno neobjašnjivo. Primjerice imaš apsurdni primjer šibenika, navijači oblače narančasto, imaju narančaste transparente, bacaju narančćaste dimne bombe, košarkaški klub ima narančasti dres, a Nk ima plavo bijeli dres i tek unazad par sezona koriste narančasti kao rezervni. Meni je glavni kriterij za eventualnu podršku nekom drugoligaškom klubu u borbi za ulazak u prvu ligu to da nema plavo-bijeli dres.