MocaVukotic Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 pre par godina CSKA koji je vodio izbacio je u 1/4 Kupa UEFA Partizan iu 1/8-finala
Patrick Mbomba Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 zar je moguce da toga ima u jednoj demokratskoj, razvijenoj zapadnoj drzavi kao sto je 'rvatska. Bas me intresuje da li iko trazi pocinioce i ako se nadju - da li ce biti kaznjeni ili pohvaljeni ?Laprdas, nazi budala ima svugdje, da ne spominjem sad one Cacane i KKK, nacionalni stroj i slicne kretene...Kreten isarao imbecilan grafit na zidu, parola izbrisana, a mulca policija trazi Ovaj grafit koji se nalazi pred ulazom u Vijeće Gradskog kotara Lovret policija je okružila već oko 13 sati, dok se istovremeno oglasila i Torcida, istaknuvši kako nema nikakve veze s ovim grafitom te u krajnjoj mjeri osuđuju autora i poruku koja je napisana.
malkin Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ovaj grafit koji se nalazi pred ulazom u Vijeće Gradskog kotara Lovret policija je okružila već oko 13 satiZlatom bih platio fotografiju ili video snimak ove policijske akcije.
Eidyia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 (edited) Laprdas, nazi budala ima svugdje, da ne spominjem sad one Cacane i KKK, nacionalni stroj i slicne kretene...Naravno da nema, ima ih samo u Hrvatskoj, Kolumbo.Autora grafita spaliti.Grafita više nema.Hvala qurtzu šta Miše ostaje.Eto tako. Edited November 21, 2008 by Eidyia
Otto Katz Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Danas kao u najboljim danima. Izvještaj i 2 super gola.
Eidyia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 (edited) Danas kao u najboljim danima. Izvještaj i 2 super gola. Jbg, uživaj(mo), za koji minut gotovo.Edit: Gotovo. 'bem ti Varteks nesposobni. Bljuv. Edited November 30, 2008 by Eidyia
Patrick Mbomba Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://www.hnkhajduk.com/index.php?option=...37&Itemid=1Hajduk uzvraca udarac
Mister No Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Informatori kažu da je taj (novi) napadač bomba kojem će se svi u startu klanjati, mlađi od 28 godina, sa španjolskog govornog područja, zabio 70 golova u ligama petice, u prosjeku 10 po sezoni :o
ArleKino Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Informatori kažu da je taj (novi) napadač bomba kojem će se svi u startu klanjati, mlađi od 28 godina, sa španjolskog govornog područja, zabio 70 golova u ligama petice, u prosjeku 10 po sezoni :oHm, ja sam nešto računao i razmišljao ko bi to mogao biti i, ako sam upravu (sve se poklapa), Hajduk zbilja dovodi megapojačanje.No, hajde da ne govorimo naglas... ;)
Recommended Posts