November 20, 200816 yr Yoda said: pre par godina CSKA koji je vodio izbacio je u 1/4 Kupa UEFA Partizan iu 1/8-finala
November 21, 200816 yr tsva said: zar je moguce da toga ima u jednoj demokratskoj, razvijenoj zapadnoj drzavi kao sto je 'rvatska. Bas me intresuje da li iko trazi pocinioce i ako se nadju - da li ce biti kaznjeni ili pohvaljeni ?Laprdas, nazi budala ima svugdje, da ne spominjem sad one Cacane i KKK, nacionalni stroj i slicne kretene...Kreten isarao imbecilan grafit na zidu, parola izbrisana, a mulca policija trazi Quote Ovaj grafit koji se nalazi pred ulazom u Vijeće Gradskog kotara Lovret policija je okružila već oko 13 sati, dok se istovremeno oglasila i Torcida, istaknuvši kako nema nikakve veze s ovim grafitom te u krajnjoj mjeri osuđuju autora i poruku koja je napisana.
November 21, 200816 yr Quote Ovaj grafit koji se nalazi pred ulazom u Vijeće Gradskog kotara Lovret policija je okružila već oko 13 satiZlatom bih platio fotografiju ili video snimak ove policijske akcije.
November 21, 200816 yr Patrick Mbomba said: Laprdas, nazi budala ima svugdje, da ne spominjem sad one Cacane i KKK, nacionalni stroj i slicne kretene...Naravno da nema, ima ih samo u Hrvatskoj, Kolumbo.Autora grafita spaliti.Grafita više nema.Hvala qurtzu šta Miše ostaje.Eto tako. Edited November 21, 200816 yr by Eidyia
November 30, 200816 yr king louie said: Danas kao u najboljim danima. Izvještaj i 2 super gola. Jbg, uživaj(mo), za koji minut gotovo.Edit: Gotovo. 'bem ti Varteks nesposobni. Bljuv. Edited November 30, 200816 yr by Eidyia
January 14, 200916 yr Informatori kažu da je taj (novi) napadač bomba kojem će se svi u startu klanjati, mlađi od 28 godina, sa španjolskog govornog područja, zabio 70 golova u ligama petice, u prosjeku 10 po sezoni :o
January 15, 200916 yr Mister No said: Informatori kažu da je taj (novi) napadač bomba kojem će se svi u startu klanjati, mlađi od 28 godina, sa španjolskog govornog područja, zabio 70 golova u ligama petice, u prosjeku 10 po sezoni :oHm, ja sam nešto računao i razmišljao ko bi to mogao biti i, ako sam upravu (sve se poklapa), Hajduk zbilja dovodi megapojačanje.No, hajde da ne govorimo naglas... ;)