Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted
pre par godina CSKA koji je vodio izbacio je u 1/4 Kupa UEFA Partizan i
u 1/8-finala
Posted
zar je moguce da toga ima u jednoj demokratskoj, razvijenoj zapadnoj drzavi kao sto je 'rvatska. Bas me intresuje da li iko trazi pocinioce i ako se nadju - da li ce biti kaznjeni ili pohvaljeni ?
Laprdas, nazi budala ima svugdje, da ne spominjem sad one Cacane i KKK, nacionalni stroj i slicne kretene...Kreten isarao imbecilan grafit na zidu, parola izbrisana, a mulca policija trazi
Ovaj grafit koji se nalazi pred ulazom u Vijeće Gradskog kotara Lovret policija je okružila već oko 13 sati, dok se istovremeno oglasila i Torcida, istaknuvši kako nema nikakve veze s ovim grafitom te u krajnjoj mjeri osuđuju autora i poruku koja je napisana.
Posted
Ovaj grafit koji se nalazi pred ulazom u Vijeće Gradskog kotara Lovret policija je okružila već oko 13 sati
Zlatom bih platio fotografiju ili video snimak ove policijske akcije.
Posted (edited)
Laprdas, nazi budala ima svugdje, da ne spominjem sad one Cacane i KKK, nacionalni stroj i slicne kretene...
Naravno da nema, ima ih samo u Hrvatskoj, Kolumbo.Autora grafita spaliti.Grafita više nema.Hvala qurtzu šta Miše ostaje.Eto tako. Edited by Eidyia
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Danas kao u najboljim danima. Izvještaj i 2 super gola.
Jbg, uživaj(mo), za koji minut gotovo.Edit: Gotovo. 'bem ti Varteks nesposobni. Bljuv. Edited by Eidyia
  • 1 month later...
Posted

Informatori kažu da je taj (novi) napadač bomba kojem će se svi u startu klanjati, mlađi od 28 godina, sa španjolskog govornog područja, zabio 70 golova u ligama petice, u prosjeku 10 po sezoni :o

Posted
Informatori kažu da je taj (novi) napadač bomba kojem će se svi u startu klanjati, mlađi od 28 godina, sa španjolskog govornog područja, zabio 70 golova u ligama petice, u prosjeku 10 po sezoni :o
Hm, ja sam nešto računao i razmišljao ko bi to mogao biti i, ako sam upravu (sve se poklapa), Hajduk zbilja dovodi megapojačanje.No, hajde da ne govorimo naglas... ;)