casperbgd Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Juce je na RTS 1 emitovana prva epizoda ove serije. Iako sam je vec ranije odgledao, uopste nije dosadno bilo juce krenuti ispocetka.Kako se vama svidja serija?
Mil@n Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Odgledao obe sezone ima već godinu, tj čim je druga sezona završena sa emitovanjem.Da ne duljim, Fenomenalno, jedna od najboljih serija ikad.
casperbgd Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Sutra je u 23:30 druga epizoda. Da ne zna neko slucajno kada je repriza posto ja na sajtu nigde ne mogu da nadjem?
Musharaf Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 samo da primetim kako je rome serija kakvu 1 javni servis treba da prikazuje. sjajno tvorčesko objedinenie koje pritom ima i edukativnu komponentu.
Jerry Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Repriza je na netu, svakog dana, 0-24h.Na kojoj adresi je stream?
Filipenko Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ma želim da kažem da uvek može da se skine sa neta...Google u ruci i Torent u glavi...
casperbgd Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Izgleda da definitivno RTS ne emituje reprizu. I u najavi stoji samo termin subota 23:00, iako uvek pocinje oko 23:30.Ne bi bilo lose ni da malo razgranamo temu, npr. ne nesto posebnim pitanjem, ko je po vama najbolje odglumio?
Кристофер Лумумбо Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ja sam skinuo seriju i jos je celu nisam odgledao. casperbgd, sto ne downloadujes? imas dial-up?
Filipenko Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Čuveni kapetan pirata, jednooki tronogi kojot
casperbgd Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 ja sam skinuo seriju i jos je celu nisam odgledao. casperbgd, sto ne downloadujes? imas dial-up?Odgledao sam ja seriju jos ranije, a za reprizu sam pitao zbog nekih drugara...
Musharaf Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 (edited) Navodno se sprema snimanje filma jel to ozbiljno ili jos uvek samo na nivou 'bruno heller ima dobru ideju za scenario'...?film bi morao da košta spektakularno novaca. Edited December 2, 2008 by L'arko
Recommended Posts