Jump to content

Integracija, asimilacija, segregacija...

Featured Replies

On 9. 4. 2025. at 18:11, eumeswil said:
Fale presudni detalji. Tipa kolika porodica, jedno ili više dece? To je ukupan prihod oba roditelja ili jednog? Ili dual income no kids? Nasleđena/već isplaćena nekretnina ili kredit u toku i rentiranje?Žive ljudi i sa mnogo manje, pitanje je samo kako.

Ne nemam nekretninu u Albaniji nisam nikada bila tamo. Dvoje ljudi smo. Jedno primanje.

Ako živiš i trošiš normalno, onda je naravno dovoljno. Ako bi lajfstajl filmske zvezde na odmoru na Baliju, onda nije. hihi

Edited by eumeswil

On 11. 4. 2025. at 18:12, eumeswil said:

Ako živiš i trošiš normalno, onda je naravno dovoljno. Ako bi lajfstajl filmske zvezde na odmoru na Baliju, onda nije. hihi

Nije Bali tako skup. Odvratan je zbog gužve ali sa 2000 evra ti si Bog na Baliju.

@Rowanoke Šta te vodi u Tiranu, ako nije previše intimno pitanje? Karijerna prilika koju nemaš u Srbiji ili je bolja od postojeće ovde?

Edited by eumeswil

2 hours ago, eumeswil said:

@Rowanoke Šta te vodi u Tiranu, ako nije previše intimno pitanje? Karijerna prilika koju nemaš u Srbiji ili je bolja od postojeće ovde?

Ma ne nije. Pozvali me na razgovor firma. Nisam ni očekivala da me zovu. Kad ono pozvali me. Ja sam na intervjuu jasno i direktno pitala. Jel problem što sam iz Srbije. On mi je rekao to je do tebe. Ako sam stvoris problem.

Shvatam. Ali nisi odgovorila na drugi deo posta. :)

image.png

Edited by eumeswil