October 22, 201311 yr svako se integriše kolko mora jer asimilacije se boji a segregaciju zajebi.ko da ja znam šta to beše segreracija :drunkytiredsmoley:
February 1, 201510 yr https://www.dvlottery.state.gov/ popuniš formular, staviš fotku i gotovo... nemoj da te navuku ovi silni što naplaćuju P.S. sad je zatvoreno, možeš da se upišeš od 1. oktobra svake godine, mesec dana Edited February 1, 201510 yr by braca
February 3, 20196 yr Lep tekstic o emigraciji: https://www.lorientlejour.com/article/1154169/lebanon-separates-those-who-love-each-other.html Lebanon separates those who love each other…
July 14, 20222 yr Pogani Kuvajt je jedini neljubazniji od Austrije. Ali sve se to moze promeniti uz malo truda sledece godine.
September 10, 20231 yr Ima li neko (ili neko nekoga) da radi ili je radio u Saudijskoj Arabiji? Neka priča mi iskočila pa mi trebaju neke informacije bitne za pregovore…
December 13, 20231 yr On 6. 12. 2013. at 4:27, banecare1 said: srbi u kini (uglavnom peking) link bi mogao ovde. ovaj link ne radi
December 14, 20231 yr @Braća Strugacki link je iz 2013. mislim da se posle prvih par sastanaka nista vise nije desavalo u toj organizaciji.
December 14, 20231 yr 2 hours ago, banecare1 said: @Braća Strugacki link je iz 2013. mislim da se posle prvih par sastanaka nista vise nije desavalo u toj organizaciji. hvala, malo sam se zezao zbog isplivavanja teme posle 10 godina
January 26Jan 26 Ljudi treba mi pomoć i mišljenje. Planiram klinca da šaljem u Sloveniju u srednju školu, nešto ovako Ima li ko kakva iskustva ili znanja da mi pomogne jer ja pojma nemam šta i kako da radim?
10 hours ago10 hr On 26. 1. 2025. at 10:58, steins said:Ljudi treba mi pomoć i mišljenje.Planiram klinca da šaljem u Sloveniju u srednju školu, nešto ovakoIma li ko kakva iskustva ili znanja da mi pomogne jer ja pojma nemam šta i kako da radim?Sad sam pitao druga koji se preselio pre 5 god. s dvoje sitne dece. Kaže - prvi korak da pišeš školi i objasniš šta želiš pa će ti i oni pomoći.