nisam ja Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 imadoh ovu jednu epizodu na vhsu, izvesno snimljenu sa nekog domaceg kanala. beshe dabovano na serbski.alfi etkins ili u shveckoj varijanti Alfons ?bergova dva kralja nisu bash nacrtani al su me zasmejavali. ovu epizodu sam imao na kazeti al bez priche.
јабучило Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Za sve ljubitelje dobrog crtanog filma i japanske animacije, obavezno stivo:Kao i sva ostvarenja Ghibli studija. Preporucujem japansku verziju sa titlovima. Ni jedna sinhronizacija ne moze da docara dozivljaj.
Ras Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Za sve ljubitelje dobrog crtanog filma i japanske animacije, obavezno stivo:Kao i sva ostvarenja Ghibli studija. Preporucujem japansku verziju sa titlovima. Ni jedna sinhronizacija ne moze da docara dozivljaj.Uvod u 'školu' japanskog crtanog filma bila mi je Hajdi serija, koja je išla na našoj televiziji.Od tih desetak Ghibli filmova koje sam gledao (onih objavljenih kod nas) i dalje mi je najbolja Mononoki princeza.Čini se da je u tom filmu pronađen savršen balans tema koje konstantno zaokupljaju autore ovog studija i prosto ne vidim niti jedan film iz savremene produkcije koji može sa njim da se nosi.Uzvišeno delo i jedan od najdražih filmova (ne samo crtanih) koje sam ikada gledao.
Hella Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 "Келе" - Михаил Владимирович АЛДАШИН [1991]Микроби су опседнути цртићем, морају да га погледају бар два пута на дан, те сам стога спреман да организујем наградну игру: русофил који ми ископа легенду чукотских Ескима по којој је прича рађена ће добити на поклон однеговано и очеличено православно куче.
Parsons Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 i posle 56 godina, jos uvek mi je najomiljenitiji; ja sam mislio da si malo mladja
Hippie Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 uh sunce ti, naravno da jesam.... to je crtach mator 56 godina [ak se ne varam]
Töölönlahti Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Slučajno naleteo... Albanski crtać iz '78:kvlt
Recommended Posts