June 5, 201311 yr kakva je bila reakcija nakon degustacije prsute od vanzemaljskih prasica?utrljavanjem ljute paprike.
June 5, 201311 yr Kako se postize zeljeni rezultat bez upotrebe vijagre?Proleteo je iznad glava forumasa.
June 6, 201311 yr koliko je rucno pleteni nakurnjak bolji od masinskog pletenog?bolja je virtualna masina.
June 6, 201311 yr Kako to misliš "pronađi dve greške u kucanju u ovome što sam napisao"?Kod Danilovgrada sam video 15 komada.
June 6, 201311 yr koje su glavne osobine organizama koje orderka doručkuje, a potom ispljune i uslika?...................................................................................................... život je maskenbal, ljudi su krivi, sa tudjom maskom lakše se živi.
June 6, 201311 yr zeno, sto ne obrijes te brke?The more contact I have with humans, the more I learn.
June 6, 201311 yr What was the statement of Amoeba Superstar given to the reporter of local magazine "Paramecium Weekly"?Grešila sam, priznajem, često sam tukla psa ali sam te volela.