Jump to content

Featured Replies

Može, može, samo da bude čitljivo, to tražim. Hvala, druže Veljo :) .

Može, može, samo da bude čitljivo, to tražim. Hvala, druže Veljo :) .
U toku dana cu....

evo gaprvideo_zps4c949269.jpgdrugideo_zpse477baf5.jpgtre1070ideo_zps91d14130.jpg10D0etvrtideo_zpsd7e70356.jpg

i poslednji deopetideo_zpsb1444949.jpg

Ok ja mislio da skeniram na poslu ali ako ti je ovo dobro, da se ne mlatim....

Odlično! Sve se lepo vidi, ja zadovoljan. Hvala, renne.

Hvala i od mene.

Provalio sam skener na poslu pa ako vam nesto treba javitem , bas mi do jaja da skeniram...

Kad nas već tako lepo moliš... Basara iz poslednjeg broja.

A za mene ovo?

Nacionalni interes srpskog, kao i bilo kog drugog naroda je ostvarenje realnog maksimuma u svemu što je korisno za većinu njegovih pripadnika, kao i u onome što je interes manjine, pod uslovom da to što je korisno za manjinu ne dovodi u pitanje dobrobit celine.

Legitimni pionirski naslednik Dobrice Ćosića, književnik (po mišljenju Aleksandra Jerkova), kolumnista, scenarista, osnivač poluautomatske grupe P-70 za specijalne operacije u kulturi, peva odu individualizmu, NIN, 27. decembar

dok ne dođe Velja, Basaraprva_zps7a582f78.jpgdruga_zpsddb50822.jpgtre1070a_zps08b0ed03.jpg10D0etvrta_zps3ad478fc.jpg

jer dragan jovanović još piše za nin?

Pise, ali su mu nesto smanjili rubriku. Simpaticni ekscentrik. Voli macke.

Pise, ali su mu nesto smanjili rubriku. Simpaticni ekscentrik. Voli macke.
Kao i sve ostale rubrike. On je imao stranu, sad jedva pole strane. Klajn je šlajfnu, sad ima pola. Bedno, nema šta da se pročita. pretvorili su se u slikovnicu.

hvala za infoi meni je simpa liksteta za ninako neko zna gde bih mogao da pronadjem jovanovićevu knjigu''žitije bogumila monaha'',molio bih da me kontaktira na pm