notenoughreasonsforclaire Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Može, može, samo da bude čitljivo, to tražim. Hvala, druže Veljo :) .
Frank Pembleton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Može, može, samo da bude čitljivo, to tražim. Hvala, druže Veljo :) .U toku dana cu....
Frank Pembleton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ok ja mislio da skeniram na poslu ali ako ti je ovo dobro, da se ne mlatim....
notenoughreasonsforclaire Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Odlično! Sve se lepo vidi, ja zadovoljan. Hvala, renne.
Frank Pembleton Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Provalio sam skener na poslu pa ako vam nesto treba javitem , bas mi do jaja da skeniram...
notenoughreasonsforclaire Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Kad nas već tako lepo moliš... Basara iz poslednjeg broja.
Turnbull Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 A za mene ovo? Nacionalni interes srpskog, kao i bilo kog drugog naroda je ostvarenje realnog maksimuma u svemu što je korisno za većinu njegovih pripadnika, kao i u onome što je interes manjine, pod uslovom da to što je korisno za manjinu ne dovodi u pitanje dobrobit celine. Legitimni pionirski naslednik Dobrice Ćosića, književnik (po mišljenju Aleksandra Jerkova), kolumnista, scenarista, osnivač poluautomatske grupe P-70 za specijalne operacije u kulturi, peva odu individualizmu, NIN, 27. decembar
Аврам Гојић Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Pise, ali su mu nesto smanjili rubriku. Simpaticni ekscentrik. Voli macke.
Turnbull Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Pise, ali su mu nesto smanjili rubriku. Simpaticni ekscentrik. Voli macke.Kao i sve ostale rubrike. On je imao stranu, sad jedva pole strane. Klajn je šlajfnu, sad ima pola. Bedno, nema šta da se pročita. pretvorili su se u slikovnicu.
Sir Oliver Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 hvala za infoi meni je simpa liksteta za ninako neko zna gde bih mogao da pronadjem jovanovićevu knjigu''žitije bogumila monaha'',molio bih da me kontaktira na pm
Recommended Posts