Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

Pa, tako sam je i ja razumeo ali ne vidim tu ništa loše: prosto, žali što će njegova smrt proći nezapaženo.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

zašto bi prošla nezapaženo onom kome je stalo?

prince jeste bio mnogo popularniji, al bad ovim ko da je reko jbg što nije sačekao petak, 22. da mre. glupo.

Edited by ordi
Posted

ma da ne seciram badmusicove reči, razumeo sam ih tačno kako je indy napisao

Posted

Razmišljam nešto...otišao kao ikona osamdesetih, a zapravo je bio tradicionalista, lagano se šetao kroz svaku eru koja bi mu bila zanimljiva. Šteta što je 20 godina zakasnio za zlatne godine Fila Spektora, tu muziku bi vredelo čuti.

Posted

Ne poznajem  badmusicov opus na frumu, nek je i inače bezobrazan i koristoljubiv kao što indy reče, ali, u ovom postu nije to bio.

Trudim se da postove, ako je ikako moguće, čitam kao izjave, očišćene od prošlosti i ne obraćajući pažnju na to ko ih je napisao.

Strogo govoreći, to nije skroz moguće a često nije ni pametno, ali, služi kao korisna regulativa.

Posted

sve bi bilo ok s badovim postom da je izuzeo poslednje dve rečenice.

Posted

Ne poznajem  badmusicov opus na frumu, nek je i inače bezobrazan i koristoljubiv kao što indy reče, ali, u ovom postu nije to bio.

Trudim se da postove, ako je ikako moguće, čitam kao izjave, očišćene od prošlosti i ne obraćajući pažnju na to ko ih je napisao.

Strogo govoreći, to nije skroz moguće a često nije ni pametno, ali, služi kao korisna regulativa.

ma kakav opus, potpuno je nebitno ko je autor posta, radi samo o jednom postu koji počinje sa "izvinjavam se... "  a završava se sa "a sada nastavite gde ste stali......."

Posted

WTF, Indy, baš je korektno napisao. 

Ničega od onoga što si rekao nema u onom njegovom postu.

Ako ono nije (još jedno) pokenjavanje po "masovnom ukusu" od strane samoproklamovane forumsko-muzičke avangarde, onda ja ne umem da pročitam napisano, pijem droge, i treba mi trajno oduzeti forumski nalog. Počev od onog otrovnog "e, izvinite što smetam"... Ogorčenost nečime (?) izbija iz svake reči.

Posted (edited)

podsmevanje, pride: a sad nastavite tamo gde ste stali (luzeri)

Edited by ordi
Posted

OK, OK, jasno je da drugačije gledamo na mnogo širu tematiku nego što je ova.

Hiljadu cvetova, Pčelica maja i tako to. 

Veselo nam svima bilo, čak i na ovoj temi.

Umrli ljudi, jbg, dešava se, al' barem imaju zaostavštinu.

Posted

Lepo je brat George sinoć napisao, Prince je uticao na muzičare koji su uticali na njega i zbog kojih je zavoleo muziku <3

Posted

Lepo je brat George sinoć napisao, Prince je uticao na muzičare koji su uticali na njega i zbog kojih je zavoleo muziku <3

+1

(btw, mene, priznajem,  genijalci i mudrijasi tipa Reper Đusa uznemiravaju, zato ih guram pod tepih.)

Posted

Razmišljam nešto...otišao kao ikona osamdesetih, a zapravo je bio tradicionalista, lagano se šetao kroz svaku eru koja bi mu bila zanimljiva. Šteta što je 20 godina zakasnio za zlatne godine Fila Spektora, tu muziku bi vredelo čuti.

O daaaa...

Ali on je stvarno bio renesansni tip...

Meni je kod njega i drugih velikana super kako neke pesme presjočim kao manje vredne pa mi se kasnije otvore oči...