Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

Izuzetni muzicar, specificna energija na nastupima...bas sranje.
Zanimljivo mi je da me je pomalo plasila njegova pojava kada sam bila klinka, da bih poslednjih ne znam koliko godina otkrila albume koji su mi jako dobro seli. Ne mogu reci da mi se svidja ceo opus, ali mnogo toga me je opako osvojilo. Steta sto su mu koncerti bili toliko skupi (preko 300 dolara je bila karta neke 2007.+/-), rado bih upila deo te energije:

What is the answer, to the question of you..pa ta gitara..momentalni svrsh.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

izvinjavam se, samo da prijavim da je juče umro i lonnie mack, meni jedno milion x bitniji muzičar:

RIP Lonnie! jbt, ni da umreš nisi znao kada!!

a sada nastavite gde ste stali.......

Posted

muzika je umrla još krajem prošlog veka, štafetu su preuzeli razni disko džokeji i ostala sranja

- sada nam preostaje da ispratimo poslednje dinosauruse iz vremena 70-tih, 80-tih  i 90-tih 

Posted

- sada nam preostaje da ispratimo poslednje dinosauruse iz vremena 70-tih, 80-tih  i 90-tih 

baš tako.

adio

Posted

Kad vec pominjemo Princovu gitaru meni je Fury sa 3121 fenomenalna. Mislim da je nema na YT, ali sigurno ima album na trafici™.

Posted

izvinjavam se 

I treba da se izvinjavas za takvo pisanje. Od tebe, doduse, nista bolje nisam ni ocekivao.

Posted

A odakle vest da je Masinka umrla?

Odavde, godine bi trebalo da odgovaraju.

Posted

:(

Putuj majstore i hvala na svemu.

Posted

I treba da se izvinjavas za takvo pisanje. Od tebe, doduse, nista bolje nisam ni ocekivao.

za kakvo pisanje? i kakvo je ovo sada proseravanje (tvoja druga rečenica)??

Posted (edited)

za kakvo pisanje? i kakvo je ovo sada proseravanje (tvoja druga rečenica)??

Zato što imputiraš drugima da su glupi jer slušaju nešto što je popularno - samo zato što je popularno. Što stalno radiš, otkad znam za tebe na forumu.

To je vrhunski bezobrazluk. Uvek si bio ekstremno bezobrazan i drzak, valjda ti je nekako išlo uz taj pankerski štos koji prodaješ. Da, prodaješ, ti si ovde oficijelno da promovišeš svoj biznis sve ovo vreme, što ti se toleriše. I treba da se toleriše, iz interesa društvene obaveštenosti, ali bezobrazluk ne treba da ti se toleriše. Barem je tako kod mene. 

Ajd zdravo!

EDIT. U tvom hipsterskom entuzijazmu da pokažeš da znaš za još nešto što mi nismo čuli, promaklo ti je da je taj tvoj umro sa 74 godine, nasuprot Prinčevih 57. Kakva sramota da nam ga je žao, ko ga jebe, bio je popularan i zaradio brdo para. A svi su čuli za njega (što znači da ne može da valja.)

Edited by Indy
Posted

WTF, Indy, baš je korektno napisao. 

Ničega od onoga što si rekao nema u onom njegovom postu.

Posted

koju gitaru... covek je sam odsvirao sve instrumente na For You albumu. nestvaran umetnik

RIP

Ako sam dobro zapamtio, na prva tri albuma je sam sve odsvirao. Noćas na ponoćnim vestima BBC Radio 4, prvih 6 minuta samo o njemu.

Posted

Zato što imputiraš drugima da su glupi jer slušaju nešto što je popularno - samo zato što je popularno. Što stalno radiš, otkad znam za tebe na forumu.

To je vrhunski bezobrazluk. Uvek si bio ekstremno bezobrazan i drzak, valjda ti je nekako išlo uz taj pankerski štos koji prodaješ. Da, prodaješ, ti si ovde oficijelno da promovišeš svoj biznis sve ovo vreme, što ti se toleriše. I treba da se toleriše, iz interesa društvene obaveštenosti, ali bezobrazluk ne treba da ti se toleriše. Barem je tako kod mene. 

Ajd zdravo!

EDIT. U tvom hipsterskom entuzijazmu da pokažeš da znaš za još nešto što mi nismo čuli, promaklo ti je da je taj tvoj umro sa 74 godine, nasuprot Prinčevih 57. Kakva sramota da nam ga je žao, ko ga jebe, bio je popularan i zaradio brdo para. A svi su čuli za njega (što znači da ne može da valja.)

koje droge piješ?

Posted

WTF, Indy, baš je korektno napisao. 

Ničega od onoga što si rekao nema u onom njegovom postu.

hm, pa i meni je malo čudna rečenica: ni da umreš nisi znao kada.

možda grešim, al meni zvuči kao da je pisac hteo reći jbg tvoju je smrt zasenila princeova smrt.