Jump to content

Featured Replies

što se kaže znao sam čoveka. doveo sam dead moon pre 12 godina. bio sa njima od momenta kad su stigli dok nisu otišli u hotel i potom otkako su se probudili, pa po opremu, onda neplanirani zajednički ručak itd.

dođem oko 11 ujutro u hotel, endi doručkuje i pravim mu društvo. kaže: "zamisli, konobar u restoranu bio sinoć na koncertu u prvom redu", "nema šanse", rekoh. dođe momak, pitam ga, istina :)

onda odemo po opremu i dok smo se peli stepenicama u dob-u zamoli me da mu naručim na šanku đus vodku, sa tek malo đusa. pitam ga što ne uzme lepo čistu, a on će da mu fred sere kad pije, pa da ga ne provali, da misli da je samo đus.

gledam sada neke fotke iz tog vremena, evo ih par.

endi

zg16_zpsvpeb7gxu.jpeg

yo trashomi!!

bg21_zpsdb5h2bty.jpeg

Mogao bi ti Rdjavi polako da spremas neku finu knjizicu s uspomenama i fotkama. Kupujem prvi primerak, ovako na slepo.

+1

Prijatelji, nemojte se na groblju tući.

Što, šta fali?

To je baš zgodno mesto, poraženi imaju obezbedjen smeštaj a pobednici prostor za meditaciju.

Da, zgodno mesto da se lupa.

po bubnjevima.

Skeleton%20Drummer.jpg

• Author

Mogao bi ti Rdjavi polako da spremas neku finu knjizicu s uspomenama i fotkama. Kupujem prvi primerak, ovako na slepo.

to valjda treba da sačuvam za penzionerske dane?

to valjda treba da sačuvam za penzionerske dane?

Dok ti odes u pemziju, r'n'r ce da odapne papke, iovako mu nije dobro.

Bez zezanja, potkrepis sjecanja i dogodovstine sa Reakcijinim fotkama, moze da bude sjano stivo. Ti si dobar na pisanoj reci, ne gubi vreme.

Bez zezanja, potkrepis sjecanja i dogodovstine sa Reakcijinim fotkama, moze da bude sjano stivo. Ti si dobar na pisanoj reci, ne gubi vreme.

+1

@bad hvala za ovu drugu fotku. jbga, jeste tuzan povod, ali mi je ovo jedan od najdrazih koncerata koje videh. secam se i recenice z.kojic u recenziji, "beograde, srami se sto nisi bio ovde"

А Мартина нико да помене?

namcori da napuste sahranu. a i ovi sto ih mrzi da pogledaju prethodnih par strana :fantom:

e, zezam se za namcore, ako svi odete ostace samo ovaj hipi bubnjar :(

Što, umem i ja da budem namćor. 

Više ćor nego nam, ali, kad se potrudim, ispadnem namerno iz ritma baš kad gitarista treba da počne solo.

Jašta.   :blush: