Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

što se kaže znao sam čoveka. doveo sam dead moon pre 12 godina. bio sa njima od momenta kad su stigli dok nisu otišli u hotel i potom otkako su se probudili, pa po opremu, onda neplanirani zajednički ručak itd.

dođem oko 11 ujutro u hotel, endi doručkuje i pravim mu društvo. kaže: "zamisli, konobar u restoranu bio sinoć na koncertu u prvom redu", "nema šanse", rekoh. dođe momak, pitam ga, istina :)

onda odemo po opremu i dok smo se peli stepenicama u dob-u zamoli me da mu naručim na šanku đus vodku, sa tek malo đusa. pitam ga što ne uzme lepo čistu, a on će da mu fred sere kad pije, pa da ga ne provali, da misli da je samo đus.

gledam sada neke fotke iz tog vremena, evo ih par.

endi

zg16_zpsvpeb7gxu.jpeg

yo trashomi!!

bg21_zpsdb5h2bty.jpeg

Mogao bi ti Rdjavi polako da spremas neku finu knjizicu s uspomenama i fotkama. Kupujem prvi primerak, ovako na slepo.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

+1

Posted

Prijatelji, nemojte se na groblju tući.

Što, šta fali?

To je baš zgodno mesto, poraženi imaju obezbedjen smeštaj a pobednici prostor za meditaciju.

Posted

Da, zgodno mesto da se lupa.

po bubnjevima.

Posted

Mogao bi ti Rdjavi polako da spremas neku finu knjizicu s uspomenama i fotkama. Kupujem prvi primerak, ovako na slepo.

to valjda treba da sačuvam za penzionerske dane?

Posted

to valjda treba da sačuvam za penzionerske dane?

Dok ti odes u pemziju, r'n'r ce da odapne papke, iovako mu nije dobro.

Bez zezanja, potkrepis sjecanja i dogodovstine sa Reakcijinim fotkama, moze da bude sjano stivo. Ti si dobar na pisanoj reci, ne gubi vreme.

Posted

Bez zezanja, potkrepis sjecanja i dogodovstine sa Reakcijinim fotkama, moze da bude sjano stivo. Ti si dobar na pisanoj reci, ne gubi vreme.

+1

@bad hvala za ovu drugu fotku. jbga, jeste tuzan povod, ali mi je ovo jedan od najdrazih koncerata koje videh. secam se i recenice z.kojic u recenziji, "beograde, srami se sto nisi bio ovde"

Posted

А Мартина нико да помене?

Posted

namcori da napuste sahranu. a i ovi sto ih mrzi da pogledaju prethodnih par strana :fantom:

e, zezam se za namcore, ako svi odete ostace samo ovaj hipi bubnjar :(

Posted

Što, umem i ja da budem namćor. 

Više ćor nego nam, ali, kad se potrudim, ispadnem namerno iz ritma baš kad gitarista treba da počne solo.

Posted

ti to sve zbog pevacice, priznaj :D