March 9, 20169 yr Ne moze. A ne valja ni biti tako nadrndan. "Zaredjalo, jbg" - covek je imao 90 godina?!
March 9, 20169 yr Post je bio posle Bad-ovog, to sto ti podvodis sve pod zaredjalo, je samo tvoj problem. jbt, dosao si na R.I.P. da dzangrizas, nemas druga posla?
March 9, 20169 yr Author što se kaže znao sam čoveka. doveo sam dead moon pre 12 godina. bio sa njima od momenta kad su stigli dok nisu otišli u hotel i potom otkako su se probudili, pa po opremu, onda neplanirani zajednički ručak itd. dođem oko 11 ujutro u hotel, endi doručkuje i pravim mu društvo. kaže: "zamisli, konobar u restoranu bio sinoć na koncertu u prvom redu", "nema šanse", rekoh. dođe momak, pitam ga, istina :) onda odemo po opremu i dok smo se peli stepenicama u dob-u zamoli me da mu naručim na šanku đus vodku, sa tek malo đusa. pitam ga što ne uzme lepo čistu, a on će da mu fred sere kad pije, pa da ga ne provali, da misli da je samo đus. gledam sada neke fotke iz tog vremena, evo ih par. endi yo trashomi!! + ovaj neviđeni video zapis kakav je to jebeni bend bio!!
March 9, 20169 yr Nemam sanse da pobedim u dzangrizavosti pored tebe. @Majo Edited March 9, 20169 yr by Indy
March 9, 20169 yr bad bucko bas! jbt, umre Sky Saxon, odmah umre Michael Jackson. Umre Andrew Loomis, odmah za njim i George Martin. ima tu nesto...