August 18, 20159 yr rip btw sta to ima arsen, a nema kemal? za arsenom sedmodnevna zalost, a za kemom jedan jedini post na ovom topiku?! Кемо ми никад није легао, шгјз. Ево сад гледам своју плејлисту, Арсен заузима четири стране, Кемо има четири песме, од тога једну сам, једну с тамо неким клинцима, и једну са Арсеном.
August 18, 20159 yr Кемо ми никад није легао, шгјз. Ево сад гледам своју плејлисту, Арсен заузима четири стране, Кемо има четири песме, од тога једну сам, једну с тамо неким клинцима, и једну са Арсеном. ma ok je to. ono sto mi je upalo oci je da se bas niko nije oglasio povodom smrti kemala montena. prosto mi cudno.
August 18, 20159 yr ide emisija posvecena arsenu na rts... bora dj. izgleda kao les, bukvalno. Edited August 18, 20159 yr by ikar
August 20, 20159 yr malo kasnim, nisam bio pri modemu. "homo volans" i manje poznati CD "ministarstvo straha" su se vrtele i vrtele. hvala za postavljenom linku za "čistim svoj život". slava mu.
August 27, 20159 yr E jbga... A baš negde pročitao da se sprema knjiga o smaku... poslato sa WC šolje by BVK
August 28, 20159 yr kako je samo dobro odradjen album "crna dama", osim clanova smaka cela ostala ekipa iz londona (gde je i snimljen). neverovatan borisov glas. https://www.youtube.com/watch?v=tznUgTNF4Pc