Indy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Pa, to i nije bio neki big deal. It was a completely pure and platonic relationship, very childish, very chaste ... I did not have a sexual relationship with Ian, he was on medication, which rendered it a non-physical relationship. I am so fed up that people question my word or his: people can say whatever they want, but I am the only person to have his letters ... One of his letters says that the relationship with his wife Deborah had already finished prior to us meeting each other.
Nikola Kiric Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 u svakom slucaju lik se ubio i tim cinom pretvorio mozda najbolji bend ikad u bend sa gomilom goth sledbenika iz krivih razloga...
MancMellow Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Cisto muzicki gledano, prica se nastavila u nekom logicnom pravcu. Ostali smo medjutim uskraceni za ko zna koliko fantasticnih lyrics, no...ocigledno tj verovatno drugacije nije moglo da bude.
ToniAdams Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ne razumem +1 u svakom slucaju lik se ubio i tim cinom pretvorio mozda najbolji bend ikad u bend sa gomilom goth sledbenika iz krivih razloga... ni ovo, jebiga :( ne znam nikog ko voli divizne zato sto se ian obesio. nekako su mi ipak oni prekomplikovani za ljude sa takvom intelektualnom razinom.
Аврам Гојић Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 a kako je to jedan bend lošiji zato što mu se promenila publika? sećam se da sam u prvom srednje vodio takve razgovore, i onda mi je to bilo malo čudno
Indy Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 a kako je to jedan bend lošiji zato što mu se promenila publika? sećam se da sam u prvom srednje vodio takve razgovore, i onda mi je to bilo malo čudno To se desava kada se malo vise gleda pripadnost ovom ili onom tribe-u, nego sama muzika. Mislim, to dovodi do takvih stavova.
Nikola Kiric Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ko ne razume: po pricanju D. Curtis njen muz je varao sa ovom. ova je znala da je Ian ozenjen. i pored svega, shvatite ovo gore kao salu. meni su Joy Division bili najbolji bend ikad zato sto su u svega 2-3 godine uspeli da napisu i snime jedno 4 albuma vredno uglavnom odlicnih pesama.
boshoku Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 mozda najbolji bend ikad ok, ukusi i to, al ne preteruj
ordi Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 ko ne razume: po pricanju D. Curtis njen muz je varao sa ovom. ova je znala da je Ian ozenjen. to je jasno, pa šta? nije kao da je rešio da se besi zbog njih dve. no, ak si se zaista samo sprdo, sve ok
Nikola Kiric Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 e, jebaga: http://www.nydailynews.com/entertainment/music/tommy-ramone-dead-65-article-1.1864141
bad music for bad people Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 e, jebaga: http://www.nydailynews.com/entertainment/music/tommy-ramone-dead-65-article-1.1864141 :(
Sir Oliver Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 http://www.021.rs/Info/Svet/Umro-poslednji-clan-Ramonsa.html
Recommended Posts