Molder Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3WH1Ma50QUk&ob=av2nStrašno........ RIP
Elmer Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 RIP :( šteta stvarno!da mi nije poznat njen privatni život, rekla bih da je, kako je sva onako zračila pozitivnom energijom, optimista, jaka i stabilna ličnost.
Zverilla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 baš ga odvali. za mene je ovo nekorektni francuski bohemizam at its best.al dobro, svakom svoje.pijana budala je pijana budala, kako god se zvala i koje god zasluge imala.kombinacija 'jebo bi te', ocinskog mazenja po glavi, i nekoherentnog mumljanja == mayday nije mislila 'moron' kada je to napisala, ali je pogresila.
Indy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) pijana budala je pijana budala, kako god se zvala i koje god zasluge imala.Zasluga mu je bila to što je od pijanog budalizma napravio umetnost... nešto što je WH videla samo na sliki (a izgleda ni vi niste bolji). Tako da f off sa svojim gađenjem Edited February 13, 2012 by Indy
Zverilla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zasluga mu je bila to što je od pijanog budalizma napravio umetnost... nešto što je WH videla samo na sliki (a izgleda ni vi niste bolji). ako ti je ono sa videa umetnos', poseti eru ojdanica na ibarskoj. cenim da se u ere svako vece izvede bar 10ak slicnih umetnickih performansa u kojima ces nesumnjivo uzivati.Tako da f off sa svojim gađenjemovo je cenim uradak na temu gospodina gainsbourg.a?
Indy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ti si, cenim, čuo za Gainsbourga sad zato što je WH umrla, pa je okačen ovaj video.Inače sam hteo da predložim nadležnima da se WH RIP topik premesti drugde, ovo je podforum Muzika, ne Sebrilities.
maheem Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 o jbte, možeš reći da je čovek pijan a ne da ga nazivaš moronom sem ako nisi upoznat sa njegovim radom (ne mislim ovde na mau, koja je i napisala da taj epitet nije upotrebila u negativnom kontekstu).ajde dosta više o tom ispadu
Indy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To uopšte nije "ispad", to je zanimljivost iz Seržove karijere, uvek bila. Potpuno konzistentna sa njegovim izuzetnim ludilom. Inače, ja sam to prvi okačio jednu stranicu pre Mau, ali niko nije prokomentarisao. (Niti je to uopšte prvi put da sam to kačio. Niti je WH ikad izrazila uvređenost zbog toga, za razliku od Bob Marleya koji je ispizdeo zato što mu je Serž saletao ženu).Ajde dosta više o WH, rekli ste svoj RIP, vratite topik onima kojima je stalo do muzike.
assück Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To uopšte nije "ispad", to je zanimljivost iz Seržove karijere, uvek bila. Potpuno konzistentna sa njegovim izuzetnim ludilom. Inače, ja sam to prvi okačio jednu stranicu pre Mau, ali niko nije prokomentarisao. (Niti je to uopšte prvi put da sam to kačio. Niti je WH ikad izrazila uvređenost zbog toga, za razliku od Bob Marleya koji je ispizdeo zato što mu je Serž saletao ženu).Ajde dosta više o WH, rekli ste svoj RIP, vratite topik onima kojima je stalo do muzike. ne želim da upadam u prepirke, samo me zanima zašto tvrdiš da WH nije muzika?
Zverilla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ne želim da upadam u prepirke, samo me zanima zašto tvrdiš da WH nije muzika?zato sto ima elvisov avatar...
bad music for bad people Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 za razliku od Bob Marleya koji je ispizdeo zato što mu je Serž saletao ženu).jel joj poprskao baštu ili se sve završilo samo na saletanju?Ajde dosta više o WH, rekli ste svoj RIP, vratite topik onima kojima je stalo do muzike.kur moj. tek se tri stranice popunile kukanjem, plakanjem i narikanjem. sada se očekuju ovi koji su vikendom bez neta.
Zverilla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To uopšte nije "ispad", to je zanimljivost iz Seržove karijere, uvek bila. Potpuno konzistentna sa njegovim izuzetnim ludilom. po ovome skoro ispade da je on bio to sto je bio zbog svojih "zanimljivosti" a ne zbog muzike koju je pravio...Inače, ja sam to prvi okačio jednu stranicu pre Mau, ali niko nije prokomentarisao.evo, javno se izvinjavam sto nisam adekvatno ispratio taj tvoj post. nekako mi je promakao, nece se vise desiti.
Indy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zverilla, smešan si ko bioskop. Kao i ova Mau, što "voli Serža sigurno više od tebe Indy". Samo ne voli Serža kada je pijan, kad nasrće na ženske i kad psuje. Inače ga voli. Najsmešnija stvar izrečena na Muzici, ikada.I vi svi što RIP-ujete za pevačicom koja nikog nije uznemiravala preglasnom i disonantnom muzikom... a najviše volim onaj detalj iz prve vesti okačene ovde, da joj je karijera propala jer joj je "ogrubeo glas". Ej, ogrubeo glas! Pa to se ne može podneti. Nije ona Marianne Faithfull pa da zvuči kao sestra Marge Simpson. Ne možemo imati to u muzičkoj industriji, možemo li? U tome je razlika između autentične, svoje, ličnosti i 1 javne egzibicije za masovnu zabavu. Svakom svoje.. meni falširajući Dylan, a vama milozvučne dive u šljokicama.
Recommended Posts