Takeshi Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (mada mi je stvarno dosadila ona njena pesma iz titanika)mozda ti je dosadila pesma iz "tjelohranitelja"?selin dion je jos uvek ziva... za sada.
Quizmaster Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Vitni je počela svoju karijeru vrlo mlada (pevala prateće vokale za Čaku Kan) i dugo je bila na vrhu, pa vam se činilo da je starija. Naći neke odgovarajuće epitete za nju je teško, jer je svojim moćnim glasom bila jedinstvena. Postigla je mnogo u životu, a ko zna koliko bi još da je imala dovoljno ljubavi i podrške. Na kraju je uništi droga :(
Mercuzzio Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eH3giaIzONA RIP :(
copkillah Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Tužno zaista, ali je nažalost bilo očekivano. Nekoliko puta se ona predozirala u proteklih desetak godina i znam da je jednom bila veoma veoma blizu.
assück Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 a zao mi nesto pravo..izvanrednog talenta i takve sjajne lepote.ali nisam znala da je ovaj moron pod stare dane u live emisiji reko: you ah not hegan, aj em not gohbachev, dont thanslejt! aj sed i vontu fok you..http://www.youtube.com/watch?v=K-EceL5bjCA koliko alkohola
Indy Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ovaj moron Jebi ga sad, baš "moron". Stvarno svako piše na Muzici.
Gonzo Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 baš ga odvali. za mene je ovo nekorektni francuski bohemizam at its best.al dobro, svakom svoje.
MayDay Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) Jebi ga sad, baš "moron". Stvarno svako piše na Muzici.Ja tog morona volim vise nego ti (ko muskarca i umetnika), prema tome mogu samo da ti ponovim da me ne zanima tvoje normiranje sadrzaja na topicima po forumu.edit: jaooo, evo ga i gonzo da mi objasni. just my luck.Za ostale zbunjene: ovo moron nije imalo ruzan predznak. Edited February 12, 2012 by MayDay
Mp40 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Prvo Kevin Kosner a sad i ona... Kao da su Nadrealisti sve to predvideli...
Gonzo Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja tog morona volim vise nego ti (ko muskarca i umetnika), prema tome mogu samo da ti ponovim da me ne zanima tvoje normiranje sadrzaja na topicima po forumu.edit: jaooo, evo ga i gonzo da mi objasni. just my luck.Za ostale zbunjene: ovo moron nije imalo ruzan predznak.izvinjavam se onda. :)
Indy Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja tog morona volim vise nego ti (ko muskarca i umetnika), prema tome mogu samo da ti ponovim da me ne zanima tvoje normiranje sadrzaja na topicima po forumu.Ni Sergeja-morona ne bi zanimalo tvoje normiranje sadržaja na toj francuskoj TV, prilično sam siguran. A i u to šta bi tebi rekao.A ja neću da se izvinjavam zato što mi ide na racku što se forum, a i ovaj PDF, pretvorio u 1 proliv (i to retki).
MayDay Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ? nemoj da huhces, to je samo empeov predosadni manir da se sprda sa zaljenjem za umrlima. u njegovoj glavi mi svi ovde nesto radimo zato sto nam drustvo tako reklo, pa cekamo empea da nam srusi tabue.
Mp40 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 nemoj da huhces, to je samo empeov predosadni manir da se sprda sa zaljenjem za umrlima. u njegovoj glavi mi svi ovde nesto radimo zato sto nam drustvo tako reklo, pa cekamo empea da nam srusi tabue.Ima da vam srusim tabu i na njegovom mestu da metnem kotlarnicu!
MayDay Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ni Sergeja-morona ne bi zanimalo tvoje normiranje sadržaja na toj francuskoj TV, prilično sam siguran. A i u to šta bi tebi rekao.A ja neću da se izvinjavam zato što mi ide na racku što se forum, a i ovaj PDF, pretvorio u 1 proliv (i to retki).Poslednji put cu da kazem da sam imala afirmativan stav o izjavi. Darn!A zaljenje za starim forumumom, gde se znalo cija je glavna na proizvoljnom podforumu, cu ovog puta da zaobidjem.
Recommended Posts