Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted
(mada mi je stvarno dosadila ona njena pesma iz titanika)
mozda ti je dosadila pesma iz "tjelohranitelja"?selin dion je jos uvek ziva... za sada.
  • Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vitni je počela svoju karijeru vrlo mlada (pevala prateće vokale za Čaku Kan) i dugo je bila na vrhu, pa vam se činilo da je starija. Naći neke odgovarajuće epitete za nju je teško, jer je svojim moćnim glasom bila jedinstvena. Postigla je mnogo u životu, a ko zna koliko bi još da je imala dovoljno ljubavi i podrške. Na kraju je uništi droga :(

Posted

Tužno zaista, ali je nažalost bilo očekivano. Nekoliko puta se ona predozirala u proteklih desetak godina i znam da je jednom bila veoma veoma blizu.

Posted
a zao mi nesto pravo..izvanrednog talenta i takve sjajne lepote.ali nisam znala da je ovaj moron pod stare dane u live emisiji reko: you ah not hegan, aj em not gohbachev, dont thanslejt! aj sed i vontu fok you..http://www.youtube.com/watch?v=K-EceL5bjCA
koliko alkohola :huh:
Posted
ovaj moron
Jebi ga sad, baš "moron". Stvarno svako piše na Muzici.
Posted

baš ga odvali. za mene je ovo nekorektni francuski bohemizam at its best.al dobro, svakom svoje.

Posted (edited)
Jebi ga sad, baš "moron". Stvarno svako piše na Muzici.
Ja tog morona volim vise nego ti (ko muskarca i umetnika), prema tome mogu samo da ti ponovim da me ne zanima tvoje normiranje sadrzaja na topicima po forumu.edit: jaooo, evo ga i gonzo da mi objasni. just my luck.Za ostale zbunjene: ovo moron nije imalo ruzan predznak. Edited by MayDay
Posted

Prvo Kevin Kosner a sad i ona... Kao da su Nadrealisti sve to predvideli...

Posted
Ja tog morona volim vise nego ti (ko muskarca i umetnika), prema tome mogu samo da ti ponovim da me ne zanima tvoje normiranje sadrzaja na topicima po forumu.edit: jaooo, evo ga i gonzo da mi objasni. just my luck.Za ostale zbunjene: ovo moron nije imalo ruzan predznak.
izvinjavam se onda. :)
Posted
Ja tog morona volim vise nego ti (ko muskarca i umetnika), prema tome mogu samo da ti ponovim da me ne zanima tvoje normiranje sadrzaja na topicima po forumu.
Ni Sergeja-morona ne bi zanimalo tvoje normiranje sadržaja na toj francuskoj TV, prilično sam siguran. A i u to šta bi tebi rekao.A ja neću da se izvinjavam zato što mi ide na racku što se forum, a i ovaj PDF, pretvorio u 1 proliv (i to retki).
Posted
? :huh:
nemoj da huhces, to je samo empeov predosadni manir da se sprda sa zaljenjem za umrlima. u njegovoj glavi mi svi ovde nesto radimo zato sto nam drustvo tako reklo, pa cekamo empea da nam srusi tabue.
Posted
nemoj da huhces, to je samo empeov predosadni manir da se sprda sa zaljenjem za umrlima. u njegovoj glavi mi svi ovde nesto radimo zato sto nam drustvo tako reklo, pa cekamo empea da nam srusi tabue.
Ima da vam srusim tabu i na njegovom mestu da metnem kotlarnicu!
Posted
Ni Sergeja-morona ne bi zanimalo tvoje normiranje sadržaja na toj francuskoj TV, prilično sam siguran. A i u to šta bi tebi rekao.A ja neću da se izvinjavam zato što mi ide na racku što se forum, a i ovaj PDF, pretvorio u 1 proliv (i to retki).
Poslednji put cu da kazem da sam imala afirmativan stav o izjavi. Darn!A zaljenje za starim forumumom, gde se znalo cija je glavna na proizvoljnom podforumu, cu ovog puta da zaobidjem.