June 9Jun 9 Popular Post https://www.theguardian.com/music/2025/jun/09/sly-stone-pioneering-funk-and-soul-musician-dies-aged-82Sly Stone, pioneering funk and soul musician, dies aged 82
June 9Jun 9 On 8. 6. 2025. at 21:20, John Coltrane said:Samo 53 godine :(Baš sam ga zimus slušao u Šabačkom pozorištu, sjajan lik. Nigde ne nalazim od čega je umro…Godinama se borio sa alkoholom ,bio je kritičan ,ali je kao uspeo da se izbori ....
June 9Jun 9 Poslednje što sam čuo o njemu je bilo da je dobio pozamašnu sudsku odštetu od izdavača na konto (valjda) autorskih prava, to je bilo onda dok je živeo u kombiju na ulici...neka se odmori. Trebalo je da ta karijera ide boljim tokom ali jbg.
June 10Jun 10 Nek mu je laka zemlja. There's A Riot Goin' On lagano ulazi u top 15-20 mojih omiljenih albuma. Niko nije oslikao mrak kokainske paranoje kao on. A podjednako dobro je umeo i da oslika neke lepše aspekte bivstvovanja. Uvek kad čujem Everybody Is A Star trnci mi prođu leđima.
June 10Jun 10 On 3. 6. 2025. at 20:19, April said:Pišem jbg, ali kad treba da sklopim u knjigu, uvek bih da promenim još malo i tako se deset godina vrtim u krug.Svake godine obećavam sebi da završavam za ovaj Sajam knjiga.Nemoj da dozvoliš da tu knjigu izdaju prijatelji i rodjaci kad je već kasno...
June 10Jun 10 16 hours ago, Fakundo Sava said:Godinama se borio sa alkoholom ,bio je kritičan ,ali je kao uspeo da se izbori ....Potrošio je 150 godina svojih.Ali naših 53 je baš malo...
June 10Jun 10 On 3. 6. 2025. at 20:19, April said:Pišem jbg, ali kad treba da sklopim u knjigu, uvek bih da promenim još malo i tako se deset godina vrtim u krug.Svake godine obećavam sebi da završavam za ovaj Sajam knjiga.Ono što tebi treba sad je dobar urednik. Peca bi bio idealan, ali ima ih još.
June 10Jun 10 23 hours ago, Fakundo Sava said:Godinama se borio sa alkoholom ,bio je kritičan ,ali je kao uspeo da se izbori ....Alkoholizam nekako uzima polako, on je bio prilično aktivan u zadnje vreme, puno je nastupao. Meni je ova omiljena.
June 11Jun 11 Ajoj. Strepeo sam da će doći dan kad će to biti vest, bio je star, narušenog zdravlja. Ali baš mi je teško palo, njegova muzika je jako duboko u mom srcu.I heard the word, wonderful thing, a children's song