Tuesday at 12:152 days 2 minutes ago, bradilko said:@Apriltuzan povod ali mora se primetiti da lepo pises.April je to vec milion puta ovde demonstrirao, uz znanje i osecaj za muziku koju voli i o kojoj pise. Imas ovaj topic za vise.
Tuesday at 16:422 days 4 hours ago, Sludge Factory said:April je to vec milion puta ovde demonstrirao, uz znanje i osecaj za muziku koju voli i o kojoj pise.Imas ovaj topic za vise.na ovaj topik sam i mislio.za aprila mi je zao sto ne pisu vise.tako lepo, pitko, informativno, toplo pise.vrati me u klinacke dane i te pesme o kojima nisam znao nista osim da mi se svidjaju.steta sto ne pise vise
Tuesday at 18:192 days Pišem jbg, ali kad treba da sklopim u knjigu, uvek bih da promenim još malo i tako se deset godina vrtim u krug. Svake godine obećavam sebi da završavam za ovaj Sajam knjiga.
Wednesday at 06:051 day 11 hours ago, April said:Pišem jbg, ali kad treba da sklopim u knjigu, uvek bih da promenim još malo i tako se deset godina vrtim u krug.Svake godine obećavam sebi da završavam za ovaj Sajam knjiga.Aj pa da citamo u slobodi!