wayfaring stranger Posted October 22 Posted October 22 4 hours ago, slepa živana said: kako ovo? da nije neka greška? Na žalost nije. Zadnjih sedam dana je bio na VMA. 1
Jeremija Posted October 25 Posted October 25 Quote Phil Lesh, Grateful Dead co-founder and bass player, died on Friday at the age of 84. His death was confirmed by his family, who said the rock legend was "surrounded" by love in his final moments. His death was announced on social media, with a statement reading: “Phil Lesh, bassist and founding member of the Grateful Dead, passed peacefully this morning. https://www.express.co.uk/celebrity-news/1967416/grateful-dead-bassist-phil-lesh-dead-death
Valk Posted October 29 Posted October 29 On 21. 10. 2024. at 20:09, MocaVukotic said: Dikinson je digao bend na nivo na koji di ano nikad ne bi mogao, ali svaki pravi mejdendzija voli prva dva albuma ko svoju decu, sa di anom su imali tu dozu prljavstine i panka, bas kako valja da se klinci loze. Za nesto vise, morao je da dodje brus brus Kao ortak da mi je umro... Već sam jednom pisala, moj klinac u kolima nekad kaže ''pusti onog drugog čiku, što ne vrišti'', što je znak da je vreme da Dikinson odmori a da pustimo Killers album. RIP Paul, odmori.
Jeremija Posted November 4 Posted November 4 (edited) RIP, baš sam pre neki dan čitao kako su se on i Majkl Dzekson svadjali na snimanju Thriller-a, pogotovo kad je bila u pitanju produkcija Billie Jean, gde je Quincy želeo da skrati ili izbaci čuveni intro, ali je Majkl ipak izgurao svoje. Edited November 4 by Jeremija 1
Stela Posted November 4 Posted November 4 RIP Skoro gledala In the Heat of the Night, odlicnu je muziku za taj film napisao. Duga i bogata karijera je za njim. 2
booyaka Posted November 4 Posted November 4 Čovek koji je umnogome uticao na muzičku industriju u 20-om veku. Jedan od najvećih. RIP Kvinsi.
Stela Posted November 4 Posted November 4 https://6yka.com/kultura-i-zabava/praznik-muzike-u-gradu-na-vrbasu-da-li-znate-da-je-quincy-jones-svirao-u-banjaluci/ 3 1 1
Hermetico Posted November 4 Posted November 4 (edited) Kralj. Darko Lungulov je snimao neki doc o njemu dok je bio u USA, kratko do sredjnemetražni. Trivia... Edited November 4 by Hermetico 1
Budja Posted November 4 Posted November 4 Sigurno jedan od najjacaih aranzera, zvu cool-osti kao takve. Meni kao amateru deluje savrseno kako je uklapao jazz u pop-soul-disco.
Recommended Posts