Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

Former One Direction singer Liam Payne died outside a hotel in the Argentine capital Buenos Aires, local media reported on Wednesday, saying the 31-year-old British musician was found dead after falling from the hotel's third floor.

Citing officials, leading local newspapers La Nacion and Clarin reported that police were called to the hotel in the capital's leafy Palermo neighborhood responding to an emergency call that cited "an aggressive man who could be under the effects of drugs and alcohol."

Ambulance workers later confirmed the death of the singer, who was found in an interior hotel patio, according to the news reports.

https://www.reuters.com/world/one-direction-singer-liam-payne-found-dead-buenos-aires-local-media-reports-2024-10-16/

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
Predrag Vicković VICKO (Hollywood Rabotnik, Šmajser)
13.01.1968 - 18.10.2024

pa ne bre, sjeba mi i dan i nedelju

U 3LPM

Edited by wayfaring stranger
  • Tužno 4
Posted

Posted

Pol di Ano, prvi pevac Iron maiden...

• Tužno 4
Posted

RIP ko kuća. 

Prvi pevač Mejdena, navodno izbačen iz benda zbog gluposti koje je pravio, ali ostaju dva albuma sa pesmama koje Dikinson ipak nikad nije uspeo da otpeva kako valja. Što nije nikakva sramota jer su pevqci potpuno različitih i glasova i glasovnih mogućnosti. Bio je u BGu 2002. ili tako tih godina, prilično solidan koncert zbog atmosfere i repertoara.

• +1 1
Posted

Ma nije pravio gluposti, tempo im je tih godina bio paklen, nisu stajali bukvalno, nije mogao da izdrzi, pogotovu ne uz pomoc brzine i alkohola. Ima film "early years", sam paul tu sve lepo kaze.

Dikinson je digao bend na nivo na koji di ano nikad ne bi mogao, ali svaki pravi mejdendzija voli prva dva albuma ko svoju decu, sa di anom su imali tu dozu prljavstine i panka, bas kako valja da se klinci loze. Za nesto vise, morao je da dodje brus brus

Kao ortak da mi je umro... 

• +1 2
Posted
1 hour ago, Drako said:

Pol di Ano, prvi pevac Iron maiden...

Treci ili cetvrti pevac, btw

• Hvala 1
Posted

Da, Brusu nikako ne leze rane Maiden pesme, mnogo bolje zvuce u DiAnovom izvodjenju.

Za mene su jedina 2 pevaca DiAno i Brus, niti znam ko su bili prethodnici niti sam pratio Maidene kad je za vokalima bio onaj nesretnik po odlasku Brusa

Posted (edited)

Preporucio bih, samo za fanove, film koji sam gore pomenuo "iron maiden - early years". Traje tri sata, a zavrsava se dikinsonovim dolaskom u bend. Tu su intervjuisani svi koji su prosli kroz bend na svim pozicijama. Odlican film i odlican insajt kroz sta se sve prolazi i sta je sve potrebno da postanes veliki bend

Ima na tubetu

Edited by MocaVukotic
  • +1 1
  • Hvala 2
Posted

Sorry unapred na tronu, ali da se ovo desilo istorija heavy metala bi bila drugačija 

spacer.png

• Haha 2
Posted

I Sebastian Bach je nosio majicu Discipline Kičme u ranim danima interneta...:fantom:

• Haha 1
Posted
On 19. 10. 2024. at 19:34, wayfaring stranger said:
Predrag Vicković VICKO (Hollywood Rabotnik, Šmajser)
13.01.1968 - 18.10.2024

pa ne bre, sjeba mi i dan i nedelju

U 3LPM

kako ovo?

da nije neka greška?

• Tužno 1