Moonwalker Posted September 30 Posted September 30 RIP U jednom od mojih omiljenih Muppet trenutaka Spoiler 4 1 1
Tinman Posted September 30 Posted September 30 Mnogo velika faca bio... RIP Quote He disliked being called a poet and thought, more or less accurately, that he sang like a barking bullfrog, but Kris Kristofferson did more to change country music than a legion of golden-throated balladeers. “You can look at Nashville, pre-Kris and post-Kris,” Bob Dylan once said. “Because he changed everything.” Meticulously crafting songs that were mournful and fatalistic without being mawkish, Kristofferson invited listeners to share the regrets of a man who let his lover slip away in “Me and Bobby McGee.” The ache of a lonely nighthawk seeking a friend to “Help Me Make It Through the Night.” Rolling Stone magazine said his influence ranged well beyond the confines of country music, calling him simply “one of the greatest songwriters of all time.” 4
MeanM@ Posted September 30 Posted September 30 Jedan od omiljenih filmova iz detinjstva i razlog strahopostovanja/fobije od road trucks rip 7 2
makaronee Posted September 30 Posted September 30 Freedom's just another word for nothing left to lose. 5
Sludge Factory Posted September 30 Posted September 30 (edited) 1 hour ago, MeanM@ said: Jedan od omiljenih filmova iz detinjstva i razlog strahopostovanja/fobije od road trucks rip Stariji burazer snimio na kasetu, voli automobile i sve u vezi sa njima, bukvalno sam odrastao uz ovaj film, znao sam napamet sve, posebno zvuke u slo-mou, ima ono kad se biju u kafani, pa ga odalame, a on se previje unazad i ispusti neki cudan zvuk. I onaj ulazak kamiona u krivinu, kad se prevrne. Svaki frejm sam znao. Facetina. RIP Edited September 30 by Sludge Factory 6 1
ultra plasticni Posted September 30 Posted September 30 pre par noci sam po ko zna koji put reprizirao martijevog taksistu povucen tarantinovim zapazanjem da se radi o filmu o rasizmu. nesrecni travis kada prica sa betsi o muzici ona mu spomene da slusa upravo krisa kristofersena i on pohita do radnje gde joj kupi ovu plocu (koju naravno ona vec ima ) 3
Papovac Posted September 30 Posted September 30 jedna od najvecih faca ikad i na filmu i u muzici.kakva je ovo ekipa. 3 1
April Posted September 30 Posted September 30 1 hour ago, makaronee said: Freedom's just another word for nothing left to lose. Bravo, i za mene je to prva asocijacija na Krisa 1 1
ToniAdams Posted September 30 Posted September 30 Ako iko ikad ustanovi termin "lekoviti maskulinitet" u rečniku sa slikama će pored tog termina stajati fotka Krisa Kristofersona 8 1
kralj Posted October 1 Posted October 1 Baš sam sinoć naleteo na pesmu koju su najavili na tom gostovanju. Već se znalo za njene mentalne bolesti, mislim da je već u to doba izgubila i starteljstvo nad decom. I tačno da se naježiš pesma, ona sva nesnađena i uplašena, a on kao neki matori stric mamojebač, koji i držanjem i sigurnim glasom odiše nekom sve će biti u redu energijom.
bradilko Posted October 3 Posted October 3 nikad ne bih pomislio da ce me smrt kris kristofersona tako dodirnuti. kao klinac sam ga znap kao kantri muzicara i iz onog filma sa barbarom strejsend, zvezda je rodjena. neko pored, znas za njega i to je to. kakva ljudina, kakav zivot, hrabar covek, takvih nema mnogo ili ih neko zna samo iz literature. https://www.rollingstone.com/music/music-features/kris-kristofferson-activist-causes-farm-workers-1235120247/ 1
Hermetico Posted October 4 Posted October 4 Ja sam ga znao kao Bilija D Kida pre svega. Umro Bili D Kid jebote. on je to stvarno bio. Auuuu
Recommended Posts