Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

RIP

U jednom od mojih omiljenih Muppet trenutaka

Spoiler

• +1 4
  • Wub 1
  • Haha 1
  • Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mnogo velika faca bio... RIP

He disliked being called a poet and thought, more or less accurately, that he sang like a barking bullfrog, but Kris Kristofferson did more to change country music than a legion of golden-throated balladeers.

“You can look at Nashville, pre-Kris and post-Kris,” Bob Dylan once said. “Because he changed everything.”

Meticulously crafting songs that were mournful and fatalistic without being mawkish, Kristofferson invited listeners to share the regrets of a man who let his lover slip away in “Me and Bobby McGee.” The ache of a lonely nighthawk seeking a friend to “Help Me Make It Through the Night.” Rolling Stone magazine said his influence ranged well beyond the confines of country music, calling him simply “one of the greatest songwriters of all time.”

• +1 4
Posted

image.thumb.jpeg.af7cbe161045e9cfea8b1e80eb875c08.jpegJedan od omiljenih filmova iz detinjstva i razlog strahopostovanja/fobije od road trucks

rip

• +1 7
  • Wub 2
Posted

Freedom's just another word for nothing left to lose.

• +1 5
Posted

:sad:

• +1 9
Posted (edited)
1 hour ago, MeanM@ said:

image.thumb.jpeg.af7cbe161045e9cfea8b1e80eb875c08.jpegJedan od omiljenih filmova iz detinjstva i razlog strahopostovanja/fobije od road trucks

rip

Stariji burazer snimio na kasetu, voli automobile i sve u vezi sa njima, bukvalno sam odrastao uz ovaj film, znao sam napamet sve, posebno zvuke u slo-mou, ima ono kad se biju u kafani, pa ga odalame, a on se previje unazad i ispusti neki cudan zvuk. 

I onaj ulazak kamiona u krivinu, kad se prevrne. Svaki frejm sam znao. 

Facetina. RIP

Edited by Sludge Factory
  • +1 6
  • Haha 1
Posted

pre par noci sam po ko zna koji put reprizirao martijevog taksistu povucen tarantinovim zapazanjem da se radi o filmu o rasizmu.

nesrecni travis kada prica sa betsi o muzici ona mu spomene da slusa upravo krisa kristofersena i on pohita do radnje gde joj kupi ovu plocu (koju naravno ona vec ima :D)

• +1 3
Posted

jedna od najvecih faca ikad i na filmu i u  muzici.kakva je ovo ekipa.

• +1 3
  • Wub 1
Posted
1 hour ago, makaronee said:

Freedom's just another word for nothing left to lose.

Bravo, i za mene je to prva asocijacija na Krisa

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Ako iko ikad ustanovi termin "lekoviti maskulinitet" u rečniku sa slikama će pored tog termina stajati fotka Krisa Kristofersona

• +1 8
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

nek bog poživi skandinaviju!!

Posted

Baš sam sinoć naleteo na pesmu koju su najavili na tom gostovanju. Već se znalo za njene mentalne bolesti, mislim da je već u to doba izgubila i starteljstvo nad decom. 

I tačno da se naježiš pesma, ona sva nesnađena i uplašena, a on kao neki matori stric mamojebač, koji i držanjem i sigurnim glasom odiše nekom sve će biti u redu energijom.

Posted

Ja sam ga znao kao Bilija D Kida pre svega. Umro Bili D Kid jebote. on je to stvarno bio. Auuuu