Jeremija Posted June 25 Posted June 25 7 hours ago, Ratamahatta said: Umro onaj satirani tetovirani Kama lejde kamkamalejde ju ma bataflaj suga bejbe Žao mi je čoveka, iako nisam slušao njegovu muziku, bukvalno je umirao decenijama. Inače još jedna žrtva serijala Celebrity Rehab, čiji nekadašnji učesnici, iako je prestao da se prikazuje pre više od 10 godina, i dan danas padaju kao muve.
Misko Posted June 25 Posted June 25 35 minutes ago, Jeremija said: Žao mi je čoveka, iako nisam slušao njegovu muziku, bukvalno je umirao decenijama. Inače još jedna žrtva serijala Celebrity Rehab, čiji nekadašnji učesnici, iako je prestao da se prikazuje pre više od 10 godina, i dan danas padaju kao muve. sta je taj serijal tacno radio ljudima
Jeremija Posted June 25 Posted June 25 2 minutes ago, Misko said: sta je taj serijal tacno radio ljudima Eksploatisao njihove slabosti. 1
Indy Posted July 8 Posted July 8 Može i na Covers, ali je prigodno i za ovde... Ma quale idea je semplovana odavde (#1 US Billboard Hot Soul Singles) Ma quale idea (1981) ... #1 u Španiji, u Italiji tek #21 Da bi došlo do hita s kraja 1999 ... #2 u Australiji, #1 US Dance Club Songs, #1 UK Singles RIP Pino D'Angiò (Giuseppe Chierchia). 3
morgana Posted July 8 Posted July 8 On 6.7.2024. at 23:23, aram said: e smorio sam se baš bas mi je zao. ma quale idea sam samo od pocetka godine slusala jedno 50 puta. 2
adam Posted July 24 Posted July 24 vec dugo nemam volje da slusam blues, naslusao sam ga se kao klinac al me ovo pogodilo ko kamen u glavu. covek je dobrim delom zasluzan za formiranje mog muzickog ukusa. znam, lepo je poziveo al bas, bas mi je zao. 3
MocaVukotic Posted July 24 Posted July 24 Dovoljno je da vidis koji su sve gitaristi prosli kroz bluzbrejkerse pa da se useres, cak i basisti i bubnjari. Istorija britanskog bluza u jednom bendu. 6
Recommended Posts