Ivo Petović Posted June 12 Posted June 12 Momci, nemojte se svadjati, vreme je za ljubav. btw, kako neko može da se svadja na temu Francoise Hardy....jedna od najboljih žena koja je ikada hodila planetom. U tom smislu, treba biti srećan što nismo totalno promašena vrsta i što imamo šta pružiti majci Zemlji. Having said that, ako budemo živi ovaj forum i ja i dodje taj trenutak da Sir Paulu napišem neki redak za oproštaj, a pojavi se neki emocionalno neinteligentni pametnjaković koji misli da je kul popišati se po njemu, jebaću mu mater. 7 1
Budja Posted June 12 Posted June 12 1 hour ago, Eleniko said: jebate nedo bog da umre dylan, sigurno neće biti ovakvo opraštanje Je l to neka fora posto joj je Dylan pisao ljubavna pisma (po BBCiju)? 1
Eleniko Posted June 12 Posted June 12 1 minute ago, Budja said: Je l to neka fora posto joj je Dylan pisao ljubavna pisma (po BBCiju)? tačnije, po njoj. https://www.vogue.fr/fashion-culture/fashion-exhibitions/articles/bob-dylan-wrote-love-letters-to-francoise-hardy/62683
Bojan Posted June 16 Posted June 16 (edited) Odličan izbor. Ali stvar je tu vrlo individualna, s obzirom da Fransoaz ima toliko bogatu diskografiju. Čak i veliki fanovi mogu napraviti različite liste. Kada bih baš morao da biram njen najbolji album bio bi to La Question (uz ogradu da nisam baš sve odslušao). A pesma Message Personnel (sa istoimenog albuma). La Question je radila sa brazilskom muzičarkom Tuca i mislim da je to jedini album koji je uradila sa njom. Tuca je svirala gitaru i zvuk gitare je fantastičan, kao i orkestrirani delovi sa gudačkim instrumentima. Pesme imaju i ozbiljnu dubinu, ali i prepoznatljivost Fransoaz. Na gornjoj listi mislim da je jedna stvar sa tog albuma. Čini mi se i da nema ništa sa albuma Star i J ecoute la musique saul. Edited June 16 by Bojan 4
wayfaring stranger Posted June 19 Posted June 19 Javio Bad Music da je James Chance bacio saksofon. Jbg, neće biti popravnog u BGu. 5
Lancia Posted June 19 Posted June 19 Nek sad gore pravi najlepsu buku. Legenda. Jedan od najdrazih albuma za sva vremena. 1 2
vladavsnarod Posted June 19 Posted June 19 Just now, Lancia said: Jedan od najdrazih albuma za sva vremena. Meni i omota. 2
Ratamahatta Posted June 25 Posted June 25 Umro onaj satirani tetovirani Kama lejde kamkamalejde ju ma bataflaj suga bejbe
Eleniko Posted June 25 Posted June 25 On 19.6.2024. at 10:13, wayfaring stranger said: Javio Bad Music da je James Chance bacio saksofon. Jbg, neće biti popravnog u BGu. sranje neka mu je laka zemlja ili pepeo, šta god noćas ću da uzrujavam selo zvucima saksofona kroz distorziju
Locust Posted June 25 Posted June 25 2 hours ago, Ratamahatta said: Umro onaj satirani tetovirani Kama lejde kamkamalejde ju ma bataflaj suga bejbe Ja pročitao 'karma kameleon' pa sam se utripovao da je umro onaj našminkani du ju rili vona hurt mi
Ros Posted June 25 Posted June 25 3 minutes ago, Locust said: Ja pročitao 'karma kameleon' pa sam se utripovao da je umro onaj našminkani du ju rili vona hurt mi Dečak Đorđe? 1
Recommended Posts