Jump to content

Featured Replies

Sinoć sam pročitao da je u maju ove godine preminuo Jack Lee, gitarista power pop trija The Nerves.

Za The Nerves sam čuo zahvaljujući kompilaciji One Way Ticket koju je Alive Records objavio 2008. godine i na kojoj su osim pesama sa jedinog regularnog EP-ja benda, zastupljeni demo i koncertni snimci.

Jack Lee je autor Come Back and Stay, ukoliko se neko seća hita iz osamdesetih za Pula Younga, ali i pesme koja je bila planetarni hit za riječki Fit: Hanging On The Telephone!

Edited by Ras

5 minutes ago, Ras said:

Sinoć sam pročitao da je u maju ove godine preminuo Jack Lee, gitarista power pop trija The Nerves.

Za The Nerves sam čuo zahvaljujući kompilaciji One Way Ticket koju je Alive Records objavio 2008. godine i na kojoj su osim pesama sa jedinog regularnog EP-ja benda, zastupljeni demo i koncertni snimci.

Jack Lee je autor Come Back and Stay, ukoliko se neko seća hita iz osamdesetih za Pula Younga, ali i pesme koja je bila planetarni hit za riječki Fit: Hanging On The Telephone!

Uhh "planetarni hit" je bila za Blondie :). Zenin telefon zvoni tako...

Baš sam nedavno slušao Plimsouls, neverovatno je koliko su The Nerves ostali nepoznati i širem i užem auditorijumu, a izrodili su relativno poznat bend, i njhov gitarista je napisao par velikih hitova (koji su to, nažalost, postali tek u tudjoj interpretaciji).

Rick Froberg (Drive Like Jehu, Hot Snakes), dead at 55

Rick Froberg

• 3 weeks later...

Ode i Toni Benet.

1 hour ago, fillex said:

Ode i Toni Benet.

sve kumove slave pocinjale sa njim. pocivaj u miru matori

RIP

RIP majstore

I Joao Donato pre par dana :(

• Popular Post

Sinéad O’Connor ... uh ... 

56 godina kazu...mislio sam da ima mnogo vise

Nothing compares to you je snimila onda sa koliko..20 ?

Pokoj joj duse, poslednje decenije samo sam lose stvari cuo u vezi nje

ciao, lepojko.

+

male vecernje price

:heart: