June 30, 20231 yr Sinoć sam pročitao da je u maju ove godine preminuo Jack Lee, gitarista power pop trija The Nerves. Za The Nerves sam čuo zahvaljujući kompilaciji One Way Ticket koju je Alive Records objavio 2008. godine i na kojoj su osim pesama sa jedinog regularnog EP-ja benda, zastupljeni demo i koncertni snimci. Jack Lee je autor Come Back and Stay, ukoliko se neko seća hita iz osamdesetih za Pula Younga, ali i pesme koja je bila planetarni hit za riječki Fit: Hanging On The Telephone! Edited June 30, 20231 yr by Ras
June 30, 20231 yr 5 minutes ago, Ras said: Sinoć sam pročitao da je u maju ove godine preminuo Jack Lee, gitarista power pop trija The Nerves. Za The Nerves sam čuo zahvaljujući kompilaciji One Way Ticket koju je Alive Records objavio 2008. godine i na kojoj su osim pesama sa jedinog regularnog EP-ja benda, zastupljeni demo i koncertni snimci. Jack Lee je autor Come Back and Stay, ukoliko se neko seća hita iz osamdesetih za Pula Younga, ali i pesme koja je bila planetarni hit za riječki Fit: Hanging On The Telephone! Uhh "planetarni hit" je bila za Blondie :). Zenin telefon zvoni tako...
June 30, 20231 yr Baš sam nedavno slušao Plimsouls, neverovatno je koliko su The Nerves ostali nepoznati i širem i užem auditorijumu, a izrodili su relativno poznat bend, i njhov gitarista je napisao par velikih hitova (koji su to, nažalost, postali tek u tudjoj interpretaciji).
July 21, 20231 yr 1 hour ago, fillex said: Ode i Toni Benet. sve kumove slave pocinjale sa njim. pocivaj u miru matori
July 26, 20231 yr 56 godina kazu...mislio sam da ima mnogo vise Nothing compares to you je snimila onda sa koliko..20 ? Pokoj joj duse, poslednje decenije samo sam lose stvari cuo u vezi nje