Ras Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 (edited) Sinoć sam pročitao da je u maju ove godine preminuo Jack Lee, gitarista power pop trija The Nerves. Za The Nerves sam čuo zahvaljujući kompilaciji One Way Ticket koju je Alive Records objavio 2008. godine i na kojoj su osim pesama sa jedinog regularnog EP-ja benda, zastupljeni demo i koncertni snimci. Jack Lee je autor Come Back and Stay, ukoliko se neko seća hita iz osamdesetih za Pula Younga, ali i pesme koja je bila planetarni hit za riječki Fit: Hanging On The Telephone! Edited June 30, 2023 by Ras
Frank Pembleton Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 5 minutes ago, Ras said: Sinoć sam pročitao da je u maju ove godine preminuo Jack Lee, gitarista power pop trija The Nerves. Za The Nerves sam čuo zahvaljujući kompilaciji One Way Ticket koju je Alive Records objavio 2008. godine i na kojoj su osim pesama sa jedinog regularnog EP-ja benda, zastupljeni demo i koncertni snimci. Jack Lee je autor Come Back and Stay, ukoliko se neko seća hita iz osamdesetih za Pula Younga, ali i pesme koja je bila planetarni hit za riječki Fit: Hanging On The Telephone! Uhh "planetarni hit" je bila za Blondie :). Zenin telefon zvoni tako...
Jeremija Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Baš sam nedavno slušao Plimsouls, neverovatno je koliko su The Nerves ostali nepoznati i širem i užem auditorijumu, a izrodili su relativno poznat bend, i njhov gitarista je napisao par velikih hitova (koji su to, nažalost, postali tek u tudjoj interpretaciji).
ToniAdams Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Rick Froberg (Drive Like Jehu, Hot Snakes), dead at 55 Rick Froberg 1
Papovac Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 1 hour ago, fillex said: Ode i Toni Benet. sve kumove slave pocinjale sa njim. pocivaj u miru matori
Popular Post Lezilebovich Posted July 26, 2023 Popular Post Posted July 26, 2023 Sinéad O’Connor ... uh ... 18
SNARC Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 56 godina kazu...mislio sam da ima mnogo vise Nothing compares to you je snimila onda sa koliko..20 ? Pokoj joj duse, poslednje decenije samo sam lose stvari cuo u vezi nje
Recommended Posts