March 2, 20232 yr Lepo je izgurao, i bio aktivan do samog kraja. RIP. Edited March 2, 20232 yr by Indy
March 3, 20232 yr Slušao sam ga uživo pre 10tak godina kad je otvorio BG festival. To je bilo sat i 45 minuta razvaljivanja, čiste improvizacije bez prestanka. I tad sam se čudio kako, u tim godinama, svira poput nekog napaljenog junoše željnog dokazivanja. Sigurno 1 od najvećih ikada. Tu su još Ron Karter, Roj Hejns, Herbi Henkok, Kvinsi Džons, srećom nisu svi još otišli...
March 4, 20232 yr On 3. 3. 2023. at 20:35, John Coltrane said: Slušao sam ga uživo pre 10tak godina kad je otvorio BG festival. To je bilo sat i 45 minuta razvaljivanja, čiste improvizacije bez prestanka. I tad sam se čudio kako, u tim godinama, svira poput nekog napaljenog junoše željnog dokazivanja. Sigurno 1 od najvećih ikada. +1
March 5, 20232 yr Quote Mediji prenose da je Nikolić poslednjih godina bio nepokretan i da je preminuo sinoć u požaru u Beogradu. Užas
March 5, 20232 yr R.I.P. Spot. Producirao je neke od meni najdražih pank albuma (Zen Arcade, My War, Paganicons...) Edited March 5, 20232 yr by Locust