goofs Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Izvesni Romano Bolković (ne znam ko je to). Original ovde, ne znam jel vidljivo bez FB naloga
aram Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 10 minutes ago, goofs said: Izvesni Romano Bolković (ne znam ko je to). Original ovde, ne znam jel vidljivo bez FB naloga Hvala, novinar na HRT i pisac, ok lik. 1
morgana Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 postalo je jako depresivno, tj vec tri godine je i nece bas odmah stati. i uzivljavanje ce nam popustiti, dotle je doslo. 1
Filozof manijak Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Maxi Hvala za sve momente ekstaze koje si mi pružio. Couse tonight, God is a DJ 2
autsajder Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Bili su još u prajmu kada su prvi put došli ovdje 2004. Fantastičan je bio nastup u Hali sportova - bezvjernički pakao od zvuka, svjetla i temperature, naročito na tribinama pod samom krovom, pravo prema bini. Maxi je pod laserima i strobovima ličio na aliena u misiji da primi u raširene ruke i povede na drugu planetu. Insomniju su ponovili na drugom, neplaniranom bisu. To je iz onog serijala kada je mlađarija željna svakog rifa, note i bita u tom grotlu oduševljavala bendove jednako kao oni nju. Batalio je Faithless prije nekoliko godina i nije ni učestvovao na albumu iz 2020. Svirao je malo bluz sa svojim novim bendom, ali je na posljednjem snimku ipak zatvorio EDM krug. 1 4
hrkljush boys_2 Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Kosač ne staje, kakvih poremećenih 8 dana. Počivaj u miru Maxi.
Svemir Zeka Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Pa ne znam, mi smo insomniju plesale u majicama. U to vreme još sam volela stroboskop i bilo mi je uživanje da se prelivamo na belo-plavom svetlu. RIP, insomniac.
Svarog Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 (edited) Zbogom Maxi, hvala ti za toliko pesama i par koncerata na kojima sam vas gledao. Edited December 25, 2022 by Svarog 1
ToniAdams Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 kakav pakleni finis godine, sa strahom otvaram forum, tviter i ostale platforme jer ocekujem jos nekog 2 1
Recommended Posts