December 23, 20222 yr otisao je i masimo savic. pa da li ova lavina ruznih vesti ima nameru da stane?
December 23, 20222 yr Što bre smrt ne uzme nekog gmaza sa vlasti, ane samo umetnike. Nije lepo. E, Masimo, adio.
December 23, 20222 yr otišao je veliki gospodin, nadam se da ga na nekom drugom nebu čeka gajba hladnog, malog jelena a može i buksnica, kao onda na krovu hotela in rip massimo
December 23, 20222 yr Kada je bio na lokalnom festivalu sestrić bio zadužen za njega, pričao je da je bio sjajan lik. R. I. P.
December 23, 20222 yr I ja sam ga slušao na “lokalnom festivalu”. Uvek sam imao osećaj da širi toplinu svojim prisustvom. Sad mogu da pevaju zajedno
December 23, 20222 yr Pre 2 večeri mi iskoči u nekom nizu na plejeru ovaj njihov duet i pomislim kako su se lepo složili. Gospodin i nekako skroz mio lik, kao da nije sa estrade. Nadam se da je odlazeći spisak za ovu godinu najzad gotov, red bi bio da svemir stavi tačku makar za neko vreme
December 23, 20222 yr Negde pise rak pluca. Pre dva meseca otkriven. Inace, "Stranac u noci" mi je jedna od omiljenih pesama. Tesko je izvesti takve pesme zaista "smekerski". On je u tome uspevao.