Nesh Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 (edited) Mislim da je Toza zasluzio Edited April 11, 2021 by Nesh 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted April 11, 2021 Popular Post Posted April 11, 2021 Simke je bio nas Morikone. Neverovatno bogat opus, nema zanra kog se nije dotakao, uvek prepoznatljiv pecat, a opet uvek nesto drugaciji.. 11
Popular Post AcaRadio Posted April 11, 2021 Popular Post Posted April 11, 2021 Koji je to talenat bio i koju je raznovrsnost ponudio - od tema za Grlom u jagode i Specijalno vaspitanje, preko špica i džinglova za Studio B, čuvene tačkaste špice za TV Dnevnik, tema iz filmova Petrijin venac i Sabirni centar (za koje sam dugo mislio da su izvorna narodna muzika), bezbroj reklama kao što su one legendarne za Iglo PKB i Pekabelu ("ja sam ono testo što se troši često"), pa sve do disko saundtreka za Nacionalnu klasu...i to je samo jedan mali deo. 14
Frank Pembleton Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Simke je bio nas Morikone. Neverovatno bogat opus, nema zanra kog se nije dotakao, uvek prepoznatljiv pecat, a opet uvek nesto drugaciji..Tačno to.... O jbmti.RIP maestro. .... Shiit has hit the fan!
Malkmus Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Zahvaljajući Zoranu neki od nas su naučili šta znači biti kompozitor u Čik pogodi ko sam. Meni je omiljena tema iz Grlom u jagode.
klimt Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 RIP Zoran Simjanović Elipse su bili pobednici prve beogradske Gitarijade. 2
Ras Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Sve ove smrti koje su posledica korone doživljavam kao nasilne, bez obzira na godine preminulih. 9
Recommended Posts