Peter Fan Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Najbolji u svom fahu, RIP. Ironija je da je po ex-YU kolotecinama prevezao stotine hiljada km, i onda kao putnik poginuo u savrsenim uslovima u jednoj od najbolje ogranizovanih drzava na svijetu.
francuski sobar Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Piče - građevinac iz Bosne, tačnije Hrvat iz okoline Duvna, u principu nebittno to nego više onako ko trivija. Klasični predratni gastos, godinama crnčio u Nemačkoj na baušteli, spavo u barakama, štedio pare i sve slao familiji. Viđali se samo dve nedelje u godini kad dođe na godišnji preko leta. Tako štedeći skupili za kućicu na moru da uteknu iz one svoje zabti. Za njih i za decu a bila i koja sobica za izdavanje. Sećam se živo njegovih emocija sad kad god dođe na one svoje dve nedelje, na terasi go do pasa odvrne Šau Šaulića. Tako ga on zvao, kaže daj onu kazetu piše Sterio na njoj. I tako svaki dan svog zasluženog odmora on i Šaulić odjekuju pitomom uvalom. Meštani pizde, Nemci se mršte al ne jebe Piče živu silu. Mi deca se smejali i kao rugali al opet pomešano sa izvesnim poštovanjem.
John Coltrane Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Cale mu je bio rabadzija, prevozio je svasta za mog dedu, pa su nam se porodice jos od to doba znale, kazu da su bili vredni i posteni ljudi, a Saban je bio caletovo godiste i znali su se iz grada i kafana u Cigan Mali. Keva je bas tuzna ceo dan, bio je deo njihove mladosti, kafana kod Lile i Ribice, bili su svedoci kako neko iz lokalne kafane postaje glavna zvezda velike Jugoslavije.
Meazza Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: njemu je to oprošteno +1
Suvar Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: njemu je to oprošteno dosta ih lako pustamo onda :(
čekmeže Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Rodiće se valjda neko dovoljno dobar da ga ppp ne opljune kad umre.
halloween Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) 4 hours ago, InvisibleLight said: nisam znala da je on pevao 'srce moje deli se na pre i posle nje'. to je pesma mene i kiki, cesto joj pevam. tim mi pre jos vise zao, rip Sad sam probrala nešto i ja za mog mačka, samo za mene i Mimija- Dođi da ostarimo zajedno. Edited February 17, 2019 by halloween
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 8 minutes ago, čekmeže said: Rodiće se valjda neko dovoljno dobar da ga ppp ne opljune kad umre. ne verujem da ćemo to ikada dočekati samo čema onu urbanu ekipu da se probudi pa krene da pljuje
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nek ide meni na dušu i moju
Jimmy Kowalski Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 8 minutes ago, čekmeže said: Rodiće se valjda neko dovoljno dobar da ga ppp ne opljune kad umre. Kako je podsecanje na cinjenicu da je neko kao satro apolitican agitovao za oloski Vucicev rezim pljuvanje?
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Just now, Jimmy Kowalski said: Kako je podsecanje na cinjenicu da je neko kao satro apolitican agitovao za oloski Vucicev rezim pljuvanje? a to je bitno u ovom trenutku kako?
Jimmy Kowalski Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Tice se njegove licnosti. Nije Saban samo glas pevaca..
Recommended Posts