Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted (edited)
18 minutes ago, aram said:

RIP Pit Šeli

RIP

Edited by Jeremija
  • Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
On 26.11.2018. at 17:21, aram said:

Igor Borojević

A jebote, sad tek ovo vidim. Mlad cocek. Kao i vecina koji odlaze poslednje vreme. 

Posted

RIP

Sa savršenog koncerta 2009. pamtim ga nasmejanog u košulji sa motivima Pita Mondrijana.

Par godina kasnije 2012. u Domu omladine, na Long night festivalu, došao sam do vrata velike sale, okrenuo se i otišao.

U trenutku mi je prošlo kroz glavu "Zašto da ponovo gledam, ne može biti bolje nego prošli put". 

Posted

there will always be a harmony in my head...

Image may contain: 1 person

Posted

sumnjam da ce ikoga da zanima, ali malopre vidim da je pre neki dan umro Renato Happ koji je pevao u Stidljivoj Ljubicici. meni je njihov prvi album i danas jedan od najboljih/najverovatnijih sfrj albuma, savrseni tinejdzerski power pop, kako muzicki, tako i tekstualno. recimo da pesma "Jesenje frke" sa tog albuma bukvalno zvuci kao the Smiths koju godinu kasnije.

Posted

Stvarno moraš ovim tonom?

rip renato

Posted

Pa tim uvek istim "nikoga to ne zanima", ali eto ja sam veličina pa mene zanima pa ću objaviti

Posted

ah, taj ton! pogresno ste shvatili, ali da ne gnjavim previse: za Stidljivu Ljubicicu malo ko zna i nesto se ne secam da su pominjani ovde (mozda jesu, ali ne u vecim kolicinama). to je dakle taj ton, a ne nesto stoste vas dvojica/dvoje pogresno ukapirali.

Posted

ovaj, pazi dečko, ovde je većina otprilike ista generacija. i većina je slušala tu istu Stidljivu Ljubičicu u ril tajmu. a ima nas i koji smo ih i gledali uživo, npr. onda kad je druge večeri na subotičkom festivalu elvira ispizdela od zajebavanja kako nema snage ni palice da drži, pa je pokidala kožu na dobošu.

a taj ton se ponavlja, nije prvi put...

Posted

nemoj taj "pazi, decko" ton...

ako si gledao zasto nisi postavio vest da je lik umro?