Jeremija Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) 18 minutes ago, aram said: RIP Pit Šeli RIP Edited December 6, 2018 by Jeremija
Timmy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 On 26.11.2018. at 17:21, aram said: Igor Borojević A jebote, sad tek ovo vidim. Mlad cocek. Kao i vecina koji odlaze poslednje vreme.
klimt Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 RIP Sa savršenog koncerta 2009. pamtim ga nasmejanog u košulji sa motivima Pita Mondrijana. Par godina kasnije 2012. u Domu omladine, na Long night festivalu, došao sam do vrata velike sale, okrenuo se i otišao. U trenutku mi je prošlo kroz glavu "Zašto da ponovo gledam, ne može biti bolje nego prošli put".
Nikola Kiric Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 sumnjam da ce ikoga da zanima, ali malopre vidim da je pre neki dan umro Renato Happ koji je pevao u Stidljivoj Ljubicici. meni je njihov prvi album i danas jedan od najboljih/najverovatnijih sfrj albuma, savrseni tinejdzerski power pop, kako muzicki, tako i tekstualno. recimo da pesma "Jesenje frke" sa tog albuma bukvalno zvuci kao the Smiths koju godinu kasnije.
renne Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Pa tim uvek istim "nikoga to ne zanima", ali eto ja sam veličina pa mene zanima pa ću objaviti
Nikola Kiric Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 ah, taj ton! pogresno ste shvatili, ali da ne gnjavim previse: za Stidljivu Ljubicicu malo ko zna i nesto se ne secam da su pominjani ovde (mozda jesu, ali ne u vecim kolicinama). to je dakle taj ton, a ne nesto stoste vas dvojica/dvoje pogresno ukapirali.
aram Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 ovaj, pazi dečko, ovde je većina otprilike ista generacija. i većina je slušala tu istu Stidljivu Ljubičicu u ril tajmu. a ima nas i koji smo ih i gledali uživo, npr. onda kad je druge večeri na subotičkom festivalu elvira ispizdela od zajebavanja kako nema snage ni palice da drži, pa je pokidala kožu na dobošu. a taj ton se ponavlja, nije prvi put...
Nikola Kiric Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 nemoj taj "pazi, decko" ton... ako si gledao zasto nisi postavio vest da je lik umro?
Recommended Posts