vladavsnarod Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) Jel tacno da je i Tom Petty rahmetli? :( edit: izgleda da jeste Edited October 2, 2017 by vladavsnarod
bad music for bad people Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 izgleda da da https://www.cbsnews.com/news/tom-petty-legendary-rocker-is-dead-at-66/
Frank Pembleton Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Auuuu R I P ....shit has hit the fan...
Ras Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Baš mi je dugo trebalo da prevaziđem nekakvu barijeru i prihvatim Toma Petija, tek u zrelijim mojim godinama. Žao mi je što je otišao.
Frank Pembleton Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Verovatno jedan od potcenjenijih autora... ....shit has hit the fan...
Ras Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Verovatno jedan od potcenjenijih autora... ....shit has hit the fan... Možda ipak samo tako (odavde) izgleda- čini se da je u Americi uživao imao sasvim drugačiji status?
Indy Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Možda ipak samo tako (odavde) izgleda- čini se da je u Americi uživao imao sasvim drugačiji status? Bio je 1 od Travelling Wilburys... Rock'n'roll hall of famer... Prodao 80 mil. nosača zvuka. Teško da je bio potcenjen.
Recommended Posts