klimt Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 RIP Holger Czukay Prvo sam čuo Persian Love, i prva dva solo albuma a zatim Can, meni jedan od najdražih bendova. Prvih pet Can lp-a + Delay 1968 su savršeni, a i ostalo nije mnogo slabije. Posebno volim saradnju sa Wobbleom i Sylvianom. Sa Czukayem su po meni napravili svoje najbolje radove (Wobble - Snake Charmer, Sylvian - Words With a Shaman i Flux+Mutability). Nešto slično Rasu rekao je davno, čini mi se Julian Cope, da je ne samo bend legendaran, nego da je i svaki član živa legenda. Nisam znao za Canaxis 5. Sinoć sam ga sa uživanjem preslušao. Kad bi postojala vremenska mašina, videti Can uživo...
Indy Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 (edited) Sa Czukayem su po meni napravili svoje najbolje radove (Wobble - Snake Charmer, Sylvian - Words With a Shaman i Flux+Mutability). +1 EDIT. Ha, Canaxis 5 sam slušao do besvesti pre nekih 35 godina, a da nisam znao ni ko je autor, ni kako se zove ploča (snimio "naslepo" sa radija... da, nekada se na Studiju B i to puštalo.) Edited September 10, 2017 by Indy
alamo Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Verujem da je ipak neka greška i da nije istina.Husker Du’s Grant Hart Dies at 56
Indy Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Izvor su "social media"... možda je samo mala šala.
Papovac Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Izvor su "social media"... možda je samo mala šala. jebala ih takva sala
vorda Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Va2TPejDvpA
Indy Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Izvor su "social media"... možda je samo mala šala. Na žalost, izgleda da nije patka.
Recommended Posts