dillinger Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Pa šta da se radi, namestilo se tako, verovatno jedini put u istoriji foruma da se ima povod proćaskati o Linkin Parku. ja razmisljao slicno da napisem al kontam los povod, ispasces los covek al sad moram da se prijavim sam: kriv sam, kamenujte me! oduvek sam se pitao ko to moze ozbiljno da slusa. Tinejdžeri rođeni krajem 80ih kojima su masmediji podvalili ovaj bend i njihov teen angst pretvorili u splačinu. Da su bar pet god stariji bili da nabasaju na Korn npr.
djeneralche Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Tinejdžeri rođeni krajem 80ih kojima su masmediji podvalili ovaj bend i njihov teen angst pretvorili u splačinu. Da su bar pet god stariji bili da nabasaju na Korn npr. E, bitno da tebi nisu prodali usrani ADIBAS Korn.
mustang Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) sokirana sam. chester je jedini slavuj posle fredija da mi je znacio bas bas :( rip angel ❤️ https://youtu.be/YLHpvjrFpe0 Edited July 21, 2017 by mustang
mustang Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 neprijateljima treba zabraniti da na rip mestu komentarisu svoje mudroserije...nista sveto
mustang Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) pa da..danas je cris cornellov rodjendan a chester ga je mnogo voleo (cak i pevao aleluja na sahrani)...tuga za prijateljem, depresija i cao svete..a plus u isto vreme mu / im danas izasao i novi singl LP tekstovi su uvek bili puni emaptije iiz srca pisani. svako koje iole vise emotivno osetljiv moze da se poistoveti sa njihovim pesmama. Edited July 21, 2017 by mustang
SleeperSleep Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 E, bitno da tebi nisu prodali usrani ADIBAS Korn.:D korn, jbt. umirem.
dillinger Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) E, bitno da tebi nisu prodali usrani ADIBAS Korn. Mojne se hvaliti neznanjem. Ovde nema ništa usrano (sem Džonatanovog raspoloženja jel te) a na prste jedne ruke bi se dalo izbrojati u ovoj meri originalne bendove 90-ih. Edited July 21, 2017 by dillinger
porucnik vasic Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Umro Predrag Cune Gojkovic.. RIP Покој души.
Papovac Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) Jebo vas korn, umro cune. Kakav glas majko mila. Neka ti je laka zemlja. Edited July 21, 2017 by Papovac
Recommended Posts